Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tmm gülüm sen bekle ben sana diceğim çok şey olacak ama sen şimdilik bir php fonksiyonlarıyla ssh yönetimini yaparsan çok fena olur. büyük başarı buna derim en azından putty içindeki scripte erişebilse bu bile büyük başarı.teşekkürler değerleri yorumunuz için.
Başka önerisi olan veya sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar ? sürekli güncelleme getirmeyelim panele. tamamı ile hazır olduğunda artık tema giydirme videoları falan çekicem
tmm gülüm sen bekle ben sana diceğim çok şey olacak ama sen şimdilik bir php fonksiyonlarıyla ssh yönetimini yaparsan çok fena olur. büyük başarı buna derim en azından putty içindeki scripte erişebilse bu bile büyük başarı.
ssh komut göndermeyi yaparım yapmasına dediğim gibi sağlıklı değil. ben genede yapayım . isteyenler paneline kurabilir. isteyenler kurmaz.
edit : ssh2 li bir sunucu lazım bu arada test etmem için . skypeden verin var ise
Son düzenleme:
sağlıklı olmamasının nedenini basitçe anlatabilir misin.ssh komut göndermeyi yaparım yapmasına dediğim gibi sağlıklı değil. ben genede yapayım . isteyenler paneline kurabilir. isteyenler kurmaz.
edit : ssh2 li bir sunucu lazım bu arada test etmem için . skypeden verin var ise
Turkmmo Flood Engelleme
elimde bir sunucu mevcut isterseniz veriyim facebook adresinize bilgileri göndermemi ister misin skype kullanmadığımdanssh komut göndermeyi yaparım yapmasına dediğim gibi sağlıklı değil. ben genede yapayım . isteyenler paneline kurabilir. isteyenler kurmaz.
Yine mi güzeliz yine mi çiçek. @webmeric;
Benden ellerine sağlık lafını çok duydun ama tekrar tekrar diyorum ki ellerine kollarına sağlık kardeşim.
Muazzam olmuş. Metin2 serverlarla alakan olmamasına rağmen böyle bir iş çıkarmak gerçekten çok başarılı.
Kullanıcıların bedavaya neyin sahibi olduğunun farkına varması zaman alcak ama zamanla kıymet bilenler artacak.
Başarılarının devamını diliyorum.
DİPNOT: Kurulum videosundaki not defteri....
Benden ellerine sağlık lafını çok duydun ama tekrar tekrar diyorum ki ellerine kollarına sağlık kardeşim.
Muazzam olmuş. Metin2 serverlarla alakan olmamasına rağmen böyle bir iş çıkarmak gerçekten çok başarılı.
Kullanıcıların bedavaya neyin sahibi olduğunun farkına varması zaman alcak ama zamanla kıymet bilenler artacak.
Başarılarının devamını diliyorum.
DİPNOT: Kurulum videosundaki not defteri....
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)