Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Haklısınız şimdilik sizden istediğim
1. server durumu kısmı ekleyebilirseniz ekleyin chler oyun açık kapalı gibi isterseniz eklemeyin ama eklesek hoş olurdu.
2. ayrıca basit bir forum alt yapısıda eklenebilir eğer yapabilirseniz yapamazsanızda uğraşmayın.
3. yine canlı destek eklenebilir.
4. ana sayfaya yazı yönlendirmeleri yapılabilir.yani indexdeki linkleri düzenleyebilceği bir kısım resimleri falan
5. yine site panelinde logosunu ekleme vs eklenebilir.
6. web admin paneline metin2 sunucu yönetimi ekleyebilirseniz çok muhteşem olur.
şimdilik bu kadar ileriki zamanlarda daha güzel isteklerde bulunabilir.
kolay gelsin iyi çalışmalar ve iyi geceler ben yattım![]()
iyi uykular kaltığınızda okursunuz yazdıklarıımı
1 - Mantıklı geldi ekliyorum
2 - Forum sistemi aklımda var idi zaten . 2 3 hafta içinde belki yapabilirim söz vermiyorum yapabilirim o da temalı olur yönetim panelinden forum yönetme eklerim (Eski panelinizde hiç bir sıkıntı olmadan üzerine yazdırabilirsiniz).
3 - Canlı desteğe gerek duymuyorum açıkcası neden derseniz zaten teknik destek var. canlı destekteki konuşmaların kaydolması vs veritabanda boşuna yük oluşturmasın diye düşünmüyorum. bunun için zaten bir sürü jquery eklentisi var. Örnek : zopim
4 - Mantıklı geldi ekliyorum ( Resimleri yönetme hariç. Çünkü resimler temalara göre değişkenlik gösterebilir.)
5 - Temadan logo değiştirmeniz güvenlik açısından daha sağlıklı olur. Php nin dosya yükleme fonksiyonu sağlıklı değil. Bunun için çok kontrollü classlar var fakat onlarada gerek duymadım açıkcası ftpden logo atmak 2 saniyenizi alır en fazla.
6 - Sunucu yönetiminden kastınız ssh mi ?
Yeni güncelleme önerilere göre geldi
tema giydirenler için bol fonksiyonlu hale getirildi
çok yoruldum şimdi yatmaya gidiyorum kalktığımda neyin ne işe yaradığı ile ilgili açıklama yapacağım.
Edit : linkler güncellendi herkese hayırlı sabahlar
çok yoruldum şimdi yatmaya gidiyorum kalktığımda neyin ne işe yaradığı ile ilgili açıklama yapacağım.
Son düzenleme:
Yeni güncelleme önerilere göre geldi
![]()
![]()
ellerine sağlık

Konu için teşekkürler ufak tefek aksaklıklar olabilir onlar da normal şeylerdir yani sonuçta bu kadar emek verilmiş gözden kaçan şeyler olabilir , uzun bir aradan sonra forumumuza yararlı bir konu eklendi tekrardan teşekkürler , başarılarınızın devamını dilerim.
Konu için teşekkürler ufak tefek aksaklıklar olabilir onlar da normal şeylerdir yani sonuçta bu kadar emek verilmiş gözden kaçan şeyler olabilir , uzun bir aradan sonra forumumuza yararlı bir konu eklendi tekrardan teşekkürler , başarılarınızın devamını dilerim.
teşekkürler değerleri yorumunuz için.
Başka önerisi olan veya sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar ? sürekli güncelleme getirmeyelim panele. tamamı ile hazır olduğunda artık tema giydirme videoları falan çekicem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)