Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@webmeric; saol sana özelden bir şey sorcam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Panel sorunsuzdur çok küçük localhost programından dolayı bir hata vardı panelle alakası yoktu oda ve herşey harika sorunsuz teşekkürler @webmeric 

@webmeric; saol sana özelden bir şey sorcam
özelden biraz zor olur skype eklerseniz cevap verebilirim
@webmeric;
buldugum hatalar ben bunu site adresindeki x adlı dosyaya kurdum ve ona göre ayar yaptım.
1. hata destek kısmına tıkladıgımda x adlı dosyanın içindeki site yerine ana sitenin kullanıcı giriş kısmına yönlendiriyor.
2. hata market kısmında orayada tıkladıgımda x klasöründeki market yerine ana sitenin marketine giriyor.
3. sitenin en altına ininci minik bir buton var tıklayınca yukarı çıkarıyor siteyi ona kaymalı yap direk ışınlamasın öyle kötü gözüküyor.
4. ban sorgula gibi yerlere girince siteyi tam yüklemiyor.
şimdilik bunlar kolay gelsin.
buldugum hatalar ben bunu site adresindeki x adlı dosyaya kurdum ve ona göre ayar yaptım.
1. hata destek kısmına tıkladıgımda x adlı dosyanın içindeki site yerine ana sitenin kullanıcı giriş kısmına yönlendiriyor.
2. hata market kısmında orayada tıkladıgımda x klasöründeki market yerine ana sitenin marketine giriyor.
3. sitenin en altına ininci minik bir buton var tıklayınca yukarı çıkarıyor siteyi ona kaymalı yap direk ışınlamasın öyle kötü gözüküyor.
4. ban sorgula gibi yerlere girince siteyi tam yüklemiyor.
şimdilik bunlar kolay gelsin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)