HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ellerine sağlık kardeşim devamını bekliyoruz bug vb tespit edersem bilgilendirceğim seni teşekkürler

merhaba arkadaşlar beklettiğim için kusura bakmayın paneli test ediyoruz arkadaşlarla.
classlarımda sorun çıktı sorun şu localde require ile classlarımı çağırınca herhangi bir sıkıntı çıkmıyordu fakat hostinglerde çağırınca sıkıntı çıkıyor require yerine require_once kullanıyorum şu an baya düzenleme yapıyorum en kısa zamanda bitireceğim beklettiğim için tekrardan kusura bakmayın
classlarımda sorun çıktı sorun şu localde require ile classlarımı çağırınca herhangi bir sıkıntı çıkmıyordu fakat hostinglerde çağırınca sıkıntı çıkıyor require yerine require_once kullanıyorum şu an baya düzenleme yapıyorum en kısa zamanda bitireceğim beklettiğim için tekrardan kusura bakmayın
Sorunları hallettim. Bazı kuramayan arkadaşlar için install klasörü oluşturayımmı ?
Sorunları hallettim. Bazı kuramayan arkadaşlar için install klasörü oluşturayımmı ?
İndirme linki güncellendi mi ?
İndirme linki güncellendi mi ?
güncellenmedi güncellediğimde konuyu editliyeceğim hocam istiyorsanız güncellediğimde mesaj atarım.
install klasörü oluşturmayın dedi bazı arkadaşlar bilgileri vardır o kadar dedi oluşturmuyorum o yüzden şimdi güncelliyorum linkleri
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)