HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ;
Konu için öncelikle teşekkürler,mhms zaten sıkıntılı ve açıklı bir sistemdi bu dertten kurtardığınız için ayrıca teşekkürler,fakat buna panelleri nasıl aktif ederiz yani mhmsde panel atıp aktif oluyordu bunda nasıl oluyor o sistem ? Mhmsye uyarlanmış paneli atıp aktif edebilme imkanı var mı ?
mhms test etme imkanım olmadı. Sonuçta o panelde de bir emek var kimsenin emeğini karalamak gibi bir niyetim yok. yarım saat veya 1 saat içerisinde ayrıntılı açıklama yapacağım kurulum ile ilgili vs.
mhms test etme imkanım olmadı. Sonuçta o panelde de bir emek var kimsenin emeğini karalamak gibi bir niyetim yok. yarım saat veya 1 saat içerisinde ayrıntılı açıklama yapacağım kurulum ile ilgili vs.
Teşekkürler
@webmeric;
siteyi kurmadığımdan sadece kodlarını inceledim bir iki isteğim olcak
1.market panelinde itemlere efsunlu efsunsuz seçeneği ekleyebilir misin.
ayrıca markette efsunları oyun sunucusundaki efsunlardan çeksin ve oyuncu satın alırkende seçmeli olsun.
ayrıca edit satacaklar için item eklerkende direk efsunlu ekleme bulunsun.
2.admin panelden oyun sunucu reboot atma ve ch kapatma vs diğer seçenekler eklimi
gerisini siteyi görmem gerek var fazla bakmadım kodlarına
1 - item eklerken efsunsuz olarak seçebiliyorsun . ( Market yönetim paneli ) Oyun sunucusundan çekeriz çekmesine fakat bazı serverlar editli market yapıyor onun için kendi eklemesi daha mantıklı geldi..
2 - Admin panelinden shell ile ssh ye komut göndermeyi bende düşündüm fakat php nin bu fonksiyonu çok sağlıklı değil. ( Tek başına sağlıklı değil) Fakat ileride shell fonksiyonlarını geliştirerek güncelleme getirebilirim.
başkan ben çalıştıramadım ne zaman sqlleri yüklersin birde onları install.php dosyası kodlayıp onla yüklersen daha iyi olur fazla zor bir şey değil. tabi bir iki ayar lazım navicatada1 - item eklerken efsunsuz olarak seçebiliyorsun . ( Market yönetim paneli ) Oyun sunucusundan çekeriz çekmesine fakat bazı serverlar editli market yapıyor onun için kendi eklemesi daha mantıklı geldi..
2 - Admin panelinden shell ile ssh ye komut göndermeyi bende düşündüm fakat php nin bu fonksiyonu çok sağlıklı değil. ( Tek başına sağlıklı değil) Fakat ileride shell fonksiyonlarını geliştirerek güncelleme getirebilirim.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)