HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Allah razı olsun paylasım için birde nasıl kuruldugunu anlatırsanız konuda arkadaslar için daha faydalı olacagını tahmin ediyorum Konu yararlı sabitlenmeli..
başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık en yakın zamanda deneyim hataları veya isteklerimi bildiririm böyle güzel paylaşımları teşke bende yapabilsem@webmeric;
teşekkür ederim bildirmenizi bekliyorum
Turkmmo Flood Engelleme
Allah razı olsun paylasım için birde nasıl kuruldugunu anlatırsanız konuda arkadaslar için daha faydalı olacagını tahmin ediyorum Konu yararlı sabitlenmeli..
yarım saat sonra kurulumu anlatıcam.
Merhaba ;
Konu için öncelikle teşekkürler,mhms zaten sıkıntılı ve açıklı bir sistemdi bu dertten kurtardığınız için ayrıca teşekkürler,fakat buna panelleri nasıl aktif ederiz yani mhmsde panel atıp aktif oluyordu bunda nasıl oluyor o sistem ? Mhmsye uyarlanmış paneli atıp aktif edebilme imkanı var mı ?
Konu için öncelikle teşekkürler,mhms zaten sıkıntılı ve açıklı bir sistemdi bu dertten kurtardığınız için ayrıca teşekkürler,fakat buna panelleri nasıl aktif ederiz yani mhmsde panel atıp aktif oluyordu bunda nasıl oluyor o sistem ? Mhmsye uyarlanmış paneli atıp aktif edebilme imkanı var mı ?
@webmeric;
siteyi kurmadığımdan sadece kodlarını inceledim bir iki isteğim olcak
1.market panelinde itemlere efsunlu efsunsuz seçeneği ekleyebilir misin.
ayrıca markette efsunları oyun sunucusundaki efsunlardan çeksin ve oyuncu satın alırkende seçmeli olsun.
ayrıca edit satacaklar için item eklerkende direk efsunlu ekleme bulunsun.
2.admin panelden oyun sunucu reboot atma ve ch kapatma vs diğer seçenekler eklimi
gerisini siteyi görmem gerek var fazla bakmadım kodlarına
siteyi kurmadığımdan sadece kodlarını inceledim bir iki isteğim olcak
1.market panelinde itemlere efsunlu efsunsuz seçeneği ekleyebilir misin.
ayrıca markette efsunları oyun sunucusundaki efsunlardan çeksin ve oyuncu satın alırkende seçmeli olsun.
ayrıca edit satacaklar için item eklerkende direk efsunlu ekleme bulunsun.
2.admin panelden oyun sunucu reboot atma ve ch kapatma vs diğer seçenekler eklimi
gerisini siteyi görmem gerek var fazla bakmadım kodlarına
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)