- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
pet ekranı çökme sorunu
pet exp itemi sorunu
pet besleme sorunu
pet sandık sorunu
sanırım şimdilik bunlar çözüldü ayriyeten bende ilk başta yanlış düşünmüşüm pet evrim level sıralaması sanırım ynlış verilmiş 40 81 81 diye bu sıralama şöle olmuycakmıydı 41 > 81 > 82 ayriyeten InstanceBaseEffect.cpp ye eklenen kısımdaki kod bloğunun içindeki 81 i 82 mi yapıcağız düzenlemeyi değiştirirsek
pet exp itemi sorunu
pet besleme sorunu
pet sandık sorunu
sanırım şimdilik bunlar çözüldü ayriyeten bende ilk başta yanlış düşünmüşüm pet evrim level sıralaması sanırım ynlış verilmiş 40 81 81 diye bu sıralama şöle olmuycakmıydı 41 > 81 > 82 ayriyeten InstanceBaseEffect.cpp ye eklenen kısımdaki kod bloğunun içindeki 81 i 82 mi yapıcağız düzenlemeyi değiştirirsek
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Peti envanter içindeki item silmeden peti silmeyi nasıl engelleyeceğiz ?
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Peti envanter içindeki item silmeden peti silmeyi nasıl engelleyeceğiz ?
src üzerinden questlua_item.cpp deki item_remove fonksiyonuna yumurta ve pet mühürlerini silmemesi için eklenti yapılabilir yapıcak bi vatandaş çıkarsa
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası offline shop'un cube tarzı giden bir satırı vardı orayı kastetmişdim açıkcası hatan hakkında ne yazıkki bilgim yok iyi forumlar k.g.Hocam benim client karakter geldikten sonra şu hatayı veriyor Offlineshopta kullanıyorum. Neredeki yazıyı değiştirecez bu hatanın onla ilgisi var mı?;
0607 03:30:18558 :: Phase Loading does not handle this header (header: 5, last: 28, 5)
0607 03:30:18607 :: Unknown packet header: 109, last: 19 122
Not: Sanırsam pet leveli ile karakter leveli arasında bi sıkıntı var. Karakterim 100 level olmasına rağmen oyuna girince 3 level gözüküyor. Ondan sonra client kapanıyor.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Nedense client bu hatayı veriyor. Oyun açılıyor karakter yüklenirken kapanıyor. Tekrar tekrar eklememe rağmen çözümünü bulamadım. Size client dosyalarımı atsam bakabilme fırsatınız var mı? Yada sizin eklediğiniz dosyaları paylaşma fırsatınız var mı? En azından karşılaştırma yapıp sorunun ne olduğuna bakabilirimilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası offline shop'un cube tarzı giden bir satırı vardı orayı kastetmişdim açıkcası hatan hakkında ne yazıkki bilgim yok iyi forumlar k.g.

Dipnot: Frozenin 4 taşlı filesinin sourcelerini kullanıyorum
Güncelleme//
Gameyi oyuna atmayı unutmuşum o yüzden veriyormuş bu hatayı

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)