- Konular
- 1
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 570
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hy
Bu transfer kutusu al ile küçük bir sorun olacağını
Ne zaman yumurta verir ve o sandık açmaya davet edildi kez bile bir şey için bir düzeltme değil, böylece hemen sandıklar yüklü ise yumurta?
Bu transfer kutusu al ile küçük bir sorun olacağını
Ne zaman yumurta verir ve o sandık açmaya davet edildi kez bile bir şey için bir düzeltme değil, böylece hemen sandıklar yüklü ise yumurta?
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Sistem çalıştı sıra geldi Türkçeleştirmeye ve bugları çözmeye 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Bişey soracağım.
Bu videoda petin 4 kırmızı kutusu dolduktan sonra küçük pencerede beyaz bişey yanıp sönüyor. P'ye basınca Nesne Exp kısmıda yanıp sönüyor. Nesne Exp'ye tıklayınca envanterda verilecek itemleri belirtiyor. Birde yumurtayla süresini uzatıyor. Ben denedim ama yumurtayı almıyor.
Sanırsam bu paylaşın sistemde böyle bişey mevcut değil? Bu paylaşın official değil mi onu merak ettiğim için sormak istedim
Bu videoda petin 4 kırmızı kutusu dolduktan sonra küçük pencerede beyaz bişey yanıp sönüyor. P'ye basınca Nesne Exp kısmıda yanıp sönüyor. Nesne Exp'ye tıklayınca envanterda verilecek itemleri belirtiyor. Birde yumurtayla süresini uzatıyor. Ben denedim ama yumurtayı almıyor.
Sanırsam bu paylaşın sistemde böyle bişey mevcut değil? Bu paylaşın official değil mi onu merak ettiğim için sormak istedim
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bişey soracağım.
Nesne exp tıklandıgı zaman verilecek olan itemlerin belirlenmesi pet sistemi ile alakalı olan bir şey değil o sistem zaten TR de daha öncede vardı.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Yanıt için teşekkürlerNesne exp tıklandıgı zaman verilecek olan itemlerin belirlenmesi pet sistemi ile alakalı olan bir şey değil o sistem zaten TR de daha öncede vardı.
Orada yumurta ile süre uzatılıyor burada protein lokması ile.
Birde bu exp dolunca şu yanıp sönme olayı yok.
Acaba ben mi eksik ekledim yoksa herkeste mi böyleŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)