Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hy

Bu transfer kutusu al ile küçük bir sorun olacağını
Ne zaman yumurta verir ve o sandık açmaya davet edildi kez bile bir şey için bir düzeltme değil, böylece hemen sandıklar yüklü ise yumurta?

Sistem çalıştı sıra geldi Türkçeleştirmeye ve bugları çözmeye :)
L31Bga.jpg

Bişey soracağım.

Bu videoda petin 4 kırmızı kutusu dolduktan sonra küçük pencerede beyaz bişey yanıp sönüyor. P'ye basınca Nesne Exp kısmıda yanıp sönüyor. Nesne Exp'ye tıklayınca envanterda verilecek itemleri belirtiyor. Birde yumurtayla süresini uzatıyor. Ben denedim ama yumurtayı almıyor.
Sanırsam bu paylaşın sistemde böyle bişey mevcut değil? Bu paylaşın official değil mi onu merak ettiğim için sormak istedim

Son düzenleme:
Bişey soracağım.

Bu videoda petin 4 kırmızı kutusu dolduktan sonra küçük pencerede beyaz bişey yanıp sönüyor. P'ye basınca Nesne Exp kısmıda yanıp sönüyor. Nesne Exp'ye tıklayınca envanterda verilecek itemleri belirtiyor. Birde yumurtayla süresini uzatıyor. Ben denedim ama yumurtayı almıyor.
Sanırsam bu paylaşın sistemde böyle bişey mevcut değil? Bu paylaşın official değil mi onu merak ettiğim için sormak istedim

Nesne exp tıklandıgı zaman verilecek olan itemlerin belirlenmesi pet sistemi ile alakalı olan bir şey değil o sistem zaten TR de daha öncede vardı.

Nesne exp tıklandıgı zaman verilecek olan itemlerin belirlenmesi pet sistemi ile alakalı olan bir şey değil o sistem zaten TR de daha öncede vardı.
Yanıt için teşekkürler
Orada yumurta ile süre uzatılıyor burada protein lokması ile.
Birde bu exp dolunca şu yanıp sönme olayı yok. :) Acaba ben mi eksik ekledim yoksa herkeste mi böyle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri