noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

pet ekranı çökme sorunu
pet exp itemi sorunu
pet besleme sorunu
pet sandık sorunu

sanırım şimdilik bunlar çözüldü ayriyeten bende ilk başta yanlış düşünmüşüm pet evrim level sıralaması sanırım ynlış verilmiş 40 81 81 diye bu sıralama şöle olmuycakmıydı 41 > 81 > 82 ayriyeten InstanceBaseEffect.cpp ye eklenen kısımdaki kod bloğunun içindeki 81 i 82 mi yapıcağız düzenlemeyi değiştirirsek

Son düzenleme:
Peti envanter içindeki item silmeden peti silmeyi nasıl engelleyeceğiz ?

Son düzenleme:
Peti envanter içindeki item silmeden peti silmeyi nasıl engelleyeceğiz ?

src üzerinden questlua_item.cpp deki item_remove fonksiyonuna yumurta ve pet mühürlerini silmemesi için eklenti yapılabilir yapıcak bi vatandaş çıkarsa

Hocam benim client karakter geldikten sonra şu hatayı veriyor Offlineshopta kullanıyorum. Neredeki yazıyı değiştirecez bu hatanın onla ilgisi var mı?;
0607 03:30:18558 :: Phase Loading does not handle this header (header: 5, last: 28, 5)
0607 03:30:18607 :: Unknown packet header: 109, last: 19 122

Not: Sanırsam pet leveli ile karakter leveli arasında bi sıkıntı var. Karakterim 100 level olmasına rağmen oyuna girince 3 level gözüküyor. Ondan sonra client kapanıyor.
ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası offline shop'un cube tarzı giden bir satırı vardı orayı kastetmişdim açıkcası hatan hakkında ne yazıkki bilgim yok iyi forumlar k.g.

ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası offline shop'un cube tarzı giden bir satırı vardı orayı kastetmişdim açıkcası hatan hakkında ne yazıkki bilgim yok iyi forumlar k.g.
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Nedense client bu hatayı veriyor. Oyun açılıyor karakter yüklenirken kapanıyor. Tekrar tekrar eklememe rağmen çözümünü bulamadım. Size client dosyalarımı atsam bakabilme fırsatınız var mı? Yada sizin eklediğiniz dosyaları paylaşma fırsatınız var mı? En azından karşılaştırma yapıp sorunun ne olduğuna bakabilirim :)

Dipnot: Frozenin 4 taşlı filesinin sourcelerini kullanıyorum

Güncelleme//
Gameyi oyuna atmayı unutmuşum o yüzden veriyormuş bu hatayı :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri