Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

türkçe karakter olduğundan dolayı olabilir mi src de bide açmayı denediğinizde pet çıkıyor mu koyduğunuz da

Evet cikiyor onlarda herhangi bir sorun yok sadece 2 sorun var bir ipurge (cozuldu) birde kilitli itemle besle yapinca bir sorun veriyor o var baska sorun yok. Bu forumdakiler nasil bu kadar sorun aliyor ben hala cozemedim

Kod:
char.cpp:1082: error: 'struct TPacketGCCharacterUpdate' has no member named 'dwLevel'
char.cpp:1095: error: 'struct TPacketGCCharacterUpdate' has no member named 'dwLevel'
bu sorunu alıyorum.
//çözüldü
packet.h dosyasında
Kod:
typedef struct packet_update_char
{
	BYTE	header;
	DWORD	dwVID;

WORD        awPart[CHR_EQUIPPART_NUM];
	BYTE	bMovingSpeed;
	BYTE	bAttackSpeed;

BYTE	bStateFlag;
	DWORD	dwAffectFlag[2];

DWORD	dwGuildID;
	short	sAlignment;
#ifdef NEW_PET_SYSTEM
	DWORD	dwLevel;
#endif
	BYTE	bPKMode;
	DWORD	dwMountVnum;
	//WORD	wRaceNum;
} TPacketGCCharacterUpdate;
bu şekilde yapmam gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Evet cikiyor onlarda herhangi bir sorun yok sadece 2 sorun var bir ipurge (cozuldu) birde kilitli itemle besle yapinca bir sorun veriyor o var baska sorun yok. Bu forumdakiler nasil bu kadar sorun aliyor ben hala cozemedim

Anlatım açık ve net denildi basitce anlatılmıs ara ekle diye bizde eksik kopyalamadık ya olduğu alıp ekliyoruz nedense böyle oluyor.

Anlatım açık ve net denildi basitce anlatılmıs ara ekle diye bizde eksik kopyalamadık ya olduğu alıp ekliyoruz nedense böyle oluyor.

eklediğin şeyleri bende ekledim kardeşim ama milletin aldığı hataları almadım arkadaşlar yorumlarda bazı yerleri düzeltmeniz gerektiğini göstermiş onları yapın sorunlar biter

eklediğin şeyleri bende ekledim kardeşim ama milletin aldığı hataları almadım arkadaşlar yorumlarda bazı yerleri düzeltmeniz gerektiğini göstermiş onları yapın sorunlar biter

Yorumların hepsini zaten tek tek okudum, pet koyunca kutunun kayboluyordu yaptım kaybolmuyor, besle alanından beslenmiyordu besleniyor bunları falan düzeltince sorun yok ama koyunca içini açmıyor açmaya çalışınca ch düşüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri