- Konular
- 51
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
türkçe karakter olduğundan dolayı olabilir mi src de bide açmayı denediğinizde pet çıkıyor mu koyduğunuz da
Evet cikiyor onlarda herhangi bir sorun yok sadece 2 sorun var bir ipurge (cozuldu) birde kilitli itemle besle yapinca bir sorun veriyor o var baska sorun yok. Bu forumdakiler nasil bu kadar sorun aliyor ben hala cozemedim
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Kod:
char.cpp:1082: error: 'struct TPacketGCCharacterUpdate' has no member named 'dwLevel'
char.cpp:1095: error: 'struct TPacketGCCharacterUpdate' has no member named 'dwLevel'
//çözüldü
packet.h dosyasında
Kod:
typedef struct packet_update_char
{
BYTE header;
DWORD dwVID;
WORD awPart[CHR_EQUIPPART_NUM];
BYTE bMovingSpeed;
BYTE bAttackSpeed;
BYTE bStateFlag;
DWORD dwAffectFlag[2];
DWORD dwGuildID;
short sAlignment;
#ifdef NEW_PET_SYSTEM
DWORD dwLevel;
#endif
BYTE bPKMode;
DWORD dwMountVnum;
//WORD wRaceNum;
} TPacketGCCharacterUpdate;
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Evet cikiyor onlarda herhangi bir sorun yok sadece 2 sorun var bir ipurge (cozuldu) birde kilitli itemle besle yapinca bir sorun veriyor o var baska sorun yok. Bu forumdakiler nasil bu kadar sorun aliyor ben hala cozemedim
Anlatım açık ve net denildi basitce anlatılmıs ara ekle diye bizde eksik kopyalamadık ya olduğu alıp ekliyoruz nedense böyle oluyor.
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Anlatım açık ve net denildi basitce anlatılmıs ara ekle diye bizde eksik kopyalamadık ya olduğu alıp ekliyoruz nedense böyle oluyor.
eklediğin şeyleri bende ekledim kardeşim ama milletin aldığı hataları almadım arkadaşlar yorumlarda bazı yerleri düzeltmeniz gerektiğini göstermiş onları yapın sorunlar biter
- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
eklediğin şeyleri bende ekledim kardeşim ama milletin aldığı hataları almadım arkadaşlar yorumlarda bazı yerleri düzeltmeniz gerektiğini göstermiş onları yapın sorunlar biter
Yorumların hepsini zaten tek tek okudum, pet koyunca kutunun kayboluyordu yaptım kaybolmuyor, besle alanından beslenmiyordu besleniyor bunları falan düzeltince sorun yok ama koyunca içini açmıyor açmaya çalışınca ch düşüyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)