- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yalnışınız var kutuya 2 mühür konulmuyor
Bkz:
if(item2->GetAttributeValue(0) > 0){
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cutia are deja un animalut inauntru.");
}
valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor
- Konular
- 27
- Online süresi
- 23m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.
burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 51
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.
Öyle bir sorun bulunmamakta.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)