onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yalnışınız var kutuya 2 mühür konulmuyor
Bkz:

if(item2->GetAttributeValue(0) > 0){
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cutia are deja un animalut inauntru.");
}

valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor

valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor
yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.

yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.

burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.

Son düzenleme:
burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.

Öyle bir sorun bulunmamakta.

1dko3D.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri