Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yalnışınız var kutuya 2 mühür konulmuyor
Bkz:
if(item2->GetAttributeValue(0) > 0){
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cutia are deja un animalut inauntru.");
}
valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor
yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.valla ben 2 mühür götürdüm ikisini de aldı mühür ortalıkta yok sandık duruyor sandıga tıklıyorum hiç bişi de olmuyor
yalnış yapdığınız bi yer olmalı yoksa orjinal halinde çifte mühür engelli.
burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.
Son düzenleme:
burdaki dosyaları indirip, olduğu ekledim bir değişiklik yapmadım, yukarıda gösterdiğiniz alan hangı dosyada onu söyler misiniz ?
Önceden koyuluyordu şimdi koyulmuyor, ayrıca 2. yi koymaya calistiğinda tekrar soruyor evet ve hayır evet dersen ch düşüyor. "Zaten içeride bir hayvan kutusu bulunuyor." demesi gerek ayrıca icine koyduğumuz peti tekrar nasıl alıcaz tıklıyorum kutuya hiç bir şey olmuyor.
Öyle bir sorun bulunmamakta.
Öyle bir sorun bulunmamakta.
![]()
türkçe karakter olduğundan dolayı olabilir mi src de bide açmayı denediğinizde pet çıkıyor mu koyduğunuz da
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)