Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Game of Thrones - Teoriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gragold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Wasterostan uzaklastirilan yasli kadin meselaa?? neden kacti ?? Gul resmi neyi ifade ediyordu?? Margry burda olmaman lazim derken ne demek istiyordu ?? acaba cercie ile plan mi yaptilat
bazen şey düşünüyorum. Bu kadar konunun çok olması ve birçoğuna değinilmemesi adamları öldürmek istemelerinden kaynaklı da olabilir. Yani istediğiniz kadar merak edin burada konu bitti de diyebilirler. Mesela Bran hakkında daha meral edilen çok şey var, ama Bran'i öldürüp bütün soruları ortadan kaldırabilirler. R. Martin'de daha önce bir röportajında, burasının gerçek hayat olduğunu göstermek istiyorum. Gerçek hayatta insanlar ölür demişti. Böyle bir durumla başbaşa bırakabilirler bizi. Cevapsız sorularla kalabiliriz.

bazen şey düşünüyorum. Bu kadar konunun çok olması ve birçoğuna değinilmemesi adamları öldürmek istemelerinden kaynaklı da olabilir. Yani istediğiniz kadar merak edin burada konu bitti de diyebilirler. Mesela Bran hakkında daha meral edilen çok şey var, ama Bran'i öldürüp bütün soruları ortadan kaldırabilirler. R. Martin'de daha önce bir röportajında, burasının gerçek hayat olduğunu göstermek istiyorum. Gerçek hayatta insanlar ölür demişti. Böyle bir durumla başbaşa bırakabilirler bizi. Cevapsız sorularla kalabiliriz.

Sonuç olarak 10.bölümde wasterosta kıyamet kopacak gibi görünüyor..:D

Aslında 10. bölümde Westeros'u bekliyoruz ama kısada olsa kesin çıkacak olan bir akgezen ordusu var. Konuyu direk akgezenlere de çevirebilirler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri