Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Game of Thrones - Teoriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gragold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

"Çok uzun zaman önce çiçek hastalığına yakalanan bir çocuk için dua ettim.Üstat Luwin geceyi atlatırsa yaşayacağını söylemişti.Çok uzun bir gece olacaktı.Ben de gecenin karanlığında başucunda oturdum.Düzensiz minik nefesini , öksürmelerini , inlemelerini dinledim.O çocuk Jon Snow du...
Kocam bu bebeği savaştan getirdiği zaman yüzüne bakamamıştım.Bir yabancıya ait o kahverengi gözleri bana bakarken görmek istemiyordum.Bende tanrılara dua ettim alsınlar onu , öldürsünler diye.Çiçeğe yakalandı.O an yaşayan en kötü kadın olduğumu anladım.Bir katildim.Bu zavallı , masum çocuğu korkunç bir ölüme mahkum etmiştim.Tek sebebi de annesini kıskanmamdı.Haberi bile olmayan bir kadını.
Sonra tüm yedilere dua ettim çocuğu yaşatın dedim , çocuğu yaşatın... Onu seveceğim , ona annelik edeceğim , ona düzgün bir isim vermesi için kocama yalvaracağım.Ona stark deyip nefretimi bitireceğim.Onu bizden biri yapacağım...
Ve yaşadı... ama ben sözümde duramadım.O zamandan beri yaşanan herşeyde , ailemin başına gelen tüm bu felaketlerde ben öksüz bir çocuğu sevemedim diye oldu... "Catelyn Stark..."

@dazu; @CrazyAlkan;

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Çok uzun zaman önce çiçek hastalığına yakalanan bir çocuk için dua ettim.Üstat Luwin geceyi atlatırsa yaşayacağını söylemişti.Çok uzun bir gece olacaktı.Ben de gecenin karanlığında başucunda oturdum.Düzensiz minik nefesini , öksürmelerini , inlemelerini dinledim.O çocuk Jon Snow du...
Kocam bu bebeği savaştan getirdiği zaman yüzüne bakamamıştım.Bir yabancıya ait o kahverengi gözleri bana bakarken görmek istemiyordum.Bende tanrılara dua ettim alsınlar onu , öldürsünler diye.Çiçeğe yakalandı.O an yaşayan en kötü kadın olduğumu anladım.Bir katildim.Bu zavallı , masum çocuğu korkunç bir ölüme mahkum etmiştim.Tek sebebi de annesini kıskanmamdı.Haberi bile olmayan bir kadını.
Sonra tüm yedilere dua ettim çocuğu yaşatın dedim , çocuğu yaşatın... Onu seveceğim , ona annelik edeceğim , ona düzgün bir isim vermesi için kocama yalvaracağım.Ona stark deyip nefretimi bitireceğim.Onu bizden biri yapacağım...
Ve yaşadı... ama ben sözümde duramadım.O zamandan beri yaşanan herşeyde , ailemin başına gelen tüm bu felaketlerde ben öksüz bir çocuğu sevemedim diye oldu... "Catelyn Stark..."

@dazu; @CrazyAlkan;

Piiisss Catt

son derece zorlama gelebilir ama khaleesi aldır demir adalardan gemileri dothrakları doldurdu geliyo Kral Topraklarına e jon snowda kralın piçi ilerisi için konuşmak gerekirse tahminimce jon inkar edilemez bir guc kazanacak ve kuzeyden kral topraklarına yardıracak aynı zamanda bizim khaleesi de boş durmuyor ileride jon kralın piçi oldugunuda anlarsa hak idda edecektir khaleesiyle kral topraklarının kral ve kraliçesi olacaklarını düşünüyorum

Kilit isim jamie lannister olabilir.Bran açıkca beni fazla korkutmaya da başladı.Umarım Night King falan olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri