Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Game of Thrones hakkındaki teorilerinizi, bundan sonra nelerin olup nelerin olmayacağını bu başlığın altına yazabilirsiniz. Mesela ben ileride çok zor zamanlar olacak diyorum. Bu benim teorim. Başlık herkese hayırlı olsun. Doluşun hadi bakalım. 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
"Sonuçta, diyar halkını korumak, bir adamın onurundan daha önemli olmalıydı." ( Kitaptan bir söz )
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Halkı koruduğunu brienneye anlattığı sahne
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Halkı korumak adına onurundan vazgeçip Deli kralı öldürüp kral katili lakabı alan jamie aynı şekilde cersei ' de öldürecek.Gelecek sezonu bekliyoruz.
@dazu;
Game of Thrones hakkındaki teorilerinizi, bundan sonra nelerin olup nelerin olmayacağını bu başlığın altına yazabilirsiniz. Mesela ben ileride çok zor zamanlar olacak diyorum. Bu benim teorim. Başlık herkese hayırlı olsun. Doluşun hadi bakalım.![]()
Bence
Bran ejderhaları kontrol edecek. 

Son düzenleme:
Bence Bran Akgezen ordusunu(ölüleri) kontrol edecek. Hemde hepsini birden.ßyMesMes;19024631' Alıntı:Bence Bran ejderhaları kontrol edecek.![]()
Bence Bran Akgezen ordusunu(ölüleri) kontrol edecek. Hemde hepsini birden.
Onu bende düşündüm fakat ejderhalar yaşamaya devam ederse küle çevirir hepsini akgezenlerin..
Son düzenleme:
ßyMesMes;19024636' Alıntı:Onu bende düşündüm fakat ejderhalar yaşamaya devam ederse küle çevirir hepsini akgezenlerin..
Bence akgezenleri öldürmek o kadar zor değil. 3 sefer akgezenlerle karşılaşıldı. Her bölümde bir akgezen hakkın rahmetini buldu. Geriye 3 tane kaldı sanırsam, 3 bölümlük senaryosu kaldı bence ak gezenlerin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)