BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Game of Thrones - Teoriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gragold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bence akgezenleri öldürmek o kadar zor değil. 3 sefer akgezenlerle karşılaşıldı. Her bölümde bir akgezen hakkın rahmetini buldu. Geriye 3 tane kaldı sanırsam, 3 bölümlük senaryosu kaldı bence ak gezenlerin :D

Ak gezenler yaratılırken kullandıkları bi kristal vardı sanırım sadece onunla yapılan mızraklarla ölüyorlar.Hatta yabanilerin sakladığı hançerleri jon ve arkadaşları surun ötesinde keşif yaparken bulmuşlardı

aman allahım benim konum sabitlendi. 250 konunun içinden benim konumu sabitlediğiniz için çok teşekkür ederim. :)

Bence Jon ve Sansa Ramsey ile savaşacak.Tabi kazanan belli.Jon Snow.Fakat bizimkilere son dakikada kötü bir haber gelecek.Ak Gezenler duvarı açmış geliyor :) Krallıkta ise önümüzdeki bölüm yine Yürüyüş yapılacak ve ortalık karışacak.Yarınki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ejderhaların annesinin gitgide büyüdüğünü gördüğümüz bu günlerde, en beklemediğimiz yerden bir vurgun yiyecekmişiz gibime geliyor. Neredeyse emin olduğum bir şey var. Dizide en çok sevilen 3 karakter var. Jon, Bran ve Dreanerys. Bu sezon bu üçünden birinin öleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Ama bu sefer geçen seferki Jon'un ölümü gibi arkasında şüphe bırakmadan öldüreceklerdir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri