noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay Bey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen Buna Aşalamakmı Dıyorsun? buda senın bakıs Açın. Benım burdakı Tek muhattabım Turkay dedıkce Yorum yapıyorsunuz. ıllede bır sıkıntın varsa kendı konunu aç kendı tartısmanı yarat. ben buraya tartısmaya gelmedım. Turkayla Herturlu ıletısımı Denıyorum zaten.. Sen bu konuya nerden degındın onuda anlamıs degılım. Dedıgın gıbı burası bır forum. Herkez ıstedıgı şeyi yazabılır. Bende istedigim şeylerı zaten yazıyorum.. Ben kımsenın nasıl Duşundugunu Aşalamadım. Ayrıca ben kımsenın dusunce hakkın bır yorum'da yapmadım. Sadece Buraya Tartısmaya gelmedıgımı Dıle getırdım okadar.. iyi gunler

İnsanları aşağılamak için hakaret etmene gerek yok. Buraya konu açtıysan başkasının yorum yapma olasılığını düşüneceksin. Benim muhattabım sadece Türkay diyip siz yorum yapmayın diyemezsin.

İnsanları aşağılamak için hakaret etmene gerek yok. Buraya konu açtıysan başkasının yorum yapma olasılığını düşüneceksin. Benim muhattabım sadece Türkay diyip siz yorum yapmayın diyemezsin.

- Aşagılamak nezamandan beri Hakaret oldu. Hakaret eden dırek hakaret etmiş olur.. Ayrıca ben bu konuya kımseyı Davet ettıgımıde hatırlamıyorum. Adam geldı konuya Atladı, kendı yorumunu yaptı, Bende cevabını verdım.. Burda ben kımseyi Aşagılama'dım.. Sizden tek ricam Bu konuyu daha fazla uzatmıyalım..

- Aşagılamak nezamandan beri Hakaret oldu. Hakaret eden dırek hakaret etmiş olur.. Ayrıca ben bu konuya kımseyı Davet ettıgımıde hatırlamıyorum. Adam geldı konuya Atladı, kendı yorumunu yaptı, Bende cevabını verdım.. Burda ben kımseyi Aşagılama'dım.. Sizden tek ricam Bu konuyu daha fazla uzatmıyalım..

Aşağılamak ile hakaret etmek arasındaki fark nedir ? İnsanları konuya yorum yaptılar diye aşağılayabileceğini mi sanıyorsun ? Konuyu açtığın an forumdaki herkes bu konuya davetlidir. Kimse yorum yazarken senden izin alacak değil.

Aşağılamak ile hakaret etmek arasındaki fark nedir ? İnsanları konuya yorum yaptılar diye aşağılayabileceğini mi sanıyorsun ? Konuyu açtığın an forumdaki herkes bu konuya davetlidir. Kimse yorum yazarken senden izin alacak değil.

Yav kardeş Prim mi yapıyorsun. Yoksa Forum hesabındakı Mesaj'ı mı kasıyorsun anlamadım. Bu konuyu daha fazla uzatmıyalım dedıkce Yazıyorsun. Ben kımseyı aşağılamıyorum.. kardeş senın bır sıkıntın mı var?? Eger Bır sıkıntın varsa Açarsın kendı konunu Orda tartısmanı Yaratırsın. Ben buraya tartısmaya gelmedım diyorum Hala bır tartısma Cıkarma çabasındasın.. Tuturmusun Birini Aşagılama dıye gidiyorsun. neyin peşindesın paşam? Herkez kendı yorumunu yapıyor..

1. Son pişmanlık Fayda Etmez
2. Yaramazlık Yaparsan Cezanı Alırsın
3. Kesinlikle Yönetim olsun veya GMler olsun haksız yere ban atmazlar
4.GM ler Kanıtla İşlem Yapar. Hayallerle Ve İftiralarla Degil Altını Çizerim...
5. GEÇMİŞ OLSUN .. Ya Adamı Dili Yakar Yada Nefsi

Açıklayıcı Olmuşumdur...

Birde Şöyle Düşün..?

Neden Biz Degilde Sana Ban Atıldı... Ara bakalım Hatayı Nerde hata Yapmışsın..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri