noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay Bey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Ne tür suç işledim de uyarı almadan 2022ye kadar ban yedin, bu da önemli. Muhattabın sadece Türkay ise destek sistemini, özel mesajı, skypeyi veya tsyi kullanabilirsin. Burasıbir forum ve isteyen kişin istediği konuya cevap yazabilir. Kimseyi sen nasıl bu şekilde düşünürsün diye aşağılayamazsın.

Ne tür suç işledim de uyarı almadan 2022ye kadar ban yedin, bu da önemli. Muhattabın sadece Türkay ise destek sistemini, özel mesajı, skypeyi veya tsyi kullanabilirsin. Burasıbir forum ve isteyen kişin istediği konuya cevap yazabilir. Kimseyi sen nasıl bu şekilde düşünürsün diye aşağılayamazsın.

Sen Buna Aşalamakmı Dıyorsun? buda senın bakıs Açın. Benım burdakı Tek muhattabım Turkay dedıkce Yorum yapıyorsunuz. ıllede bır sıkıntın varsa kendı konunu aç kendı tartısmanı yarat. ben buraya tartısmaya gelmedım. Turkayla Herturlu ıletısımı Denıyorum zaten.. Sen bu konuya nerden degındın onuda anlamıs degılım. Dedıgın gıbı burası bır forum. Herkez ıstedıgı şeyi yazabılır. Bende istedigim şeylerı zaten yazıyorum.. Ben kımsenın nasıl Duşundugunu Aşalamadım. Ayrıca ben kımsenın dusunce hakkın bır yorum'da yapmadım. Sadece Buraya Tartısmaya gelmedıgımı Dıle getırdım okadar.. iyi gunler

Son düzenleme:
@55Ayaz; adam bi önceki konuda cevap vermiş kontrol et.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri