- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Ne tür suç işledim de uyarı almadan 2022ye kadar ban yedin, bu da önemli. Muhattabın sadece Türkay ise destek sistemini, özel mesajı, skypeyi veya tsyi kullanabilirsin. Burasıbir forum ve isteyen kişin istediği konuya cevap yazabilir. Kimseyi sen nasıl bu şekilde düşünürsün diye aşağılayamazsın.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Ne tür suç işledim de uyarı almadan 2022ye kadar ban yedin, bu da önemli. Muhattabın sadece Türkay ise destek sistemini, özel mesajı, skypeyi veya tsyi kullanabilirsin. Burasıbir forum ve isteyen kişin istediği konuya cevap yazabilir. Kimseyi sen nasıl bu şekilde düşünürsün diye aşağılayamazsın.
Sen Buna Aşalamakmı Dıyorsun? buda senın bakıs Açın. Benım burdakı Tek muhattabım Turkay dedıkce Yorum yapıyorsunuz. ıllede bır sıkıntın varsa kendı konunu aç kendı tartısmanı yarat. ben buraya tartısmaya gelmedım. Turkayla Herturlu ıletısımı Denıyorum zaten.. Sen bu konuya nerden degındın onuda anlamıs degılım. Dedıgın gıbı burası bır forum. Herkez ıstedıgı şeyi yazabılır. Bende istedigim şeylerı zaten yazıyorum.. Ben kımsenın nasıl Duşundugunu Aşalamadım. Ayrıca ben kımsenın dusunce hakkın bır yorum'da yapmadım. Sadece Buraya Tartısmaya gelmedıgımı Dıle getırdım okadar.. iyi gunler
Son düzenleme: