romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay Bey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

55Ayaz

Level 4
TM Üye
Konular
97
Online süresi
19m 16s
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben Suana Kadar hıc bır ceza almadım. Uyarı bıle Almadım. Benım anlamadıgım Nokta şu. Ben neden Hiç uyarı Almadım? Sohbetı Banı hıc yemedım? Ve hesabım 2022 kadar kapatıldı. Burda haksızlık var. Tamam Yanlıs bısey yapmıs olabılırım kuralları ıhlal Etmıs olabılırım. Bunun ıcınde '' OZUR DILERIM '' . Bunun Tekrarı olmıcak. Yani En Azındna Bir uyarı Verseydınız Bunu Anlayısla Karsılardım Fakat siz. Cook Sert davrandınız 2022 kadar Banlamış'sınız.. Böyle bır tepkı vermem gayet normal..

Lüfen Bunları Göz onunde Bulundurun. Az once'de yazdıgım gıbı Bunların Tekrarı olmıcak. Ben biraz Ara vermıstım. Kafamda baya Bir karışıktı.. Tekrar Elym2 Donmeye karar verdıgım'de bu sorunla Karsılastım.. Sizden Ricam Bunları Tekrar Gözden Geçirin Ve Sizden '' AFF DİLİYORUM ''. İnsallah Anlayısla karsılarsınız.. BİRDAHA BÖYLE BIR SEY OLMICAK. EGER OLURSADA DEGIL 2022 , SINIRSIZ HESABIMI KAPATABILIRSINIZ.. Sizden Tek istegim Son 1 şans. Tek bir Umudum Sizden Beni Anlayısla karsılayıp Bana bır şans Vermenız.. İYİ FORUMLAR !!!!!!

Ben Suana Kadar hıc bır ceza almadım. Uyarı bıle Almadım. Benım anlamadıgım Nokta şu. Ben neden Hiç uyarı Almadım? Sohbetı Banı hıc yemedım? Ve hesabım 2022 kadar kapatıldı. Burda haksızlık var. Tamam Yanlıs bısey yapmıs olabılırım kuralları ıhlal Etmıs olabılırım. Bunun ıcınde '' OZUR DILERIM '' . Bunun Tekrarı olmıcak. Yani En Azındna Bir uyarı Verseydınız Bunu Anlayısla Karsılardım Fakat siz. Cook Sert davrandınız 2022 kadar Banlamış'sınız.. Böyle bır tepkı vermem gayet normal..

Lüfen Bunları Göz onunde Bulundurun. Az once'de yazdıgım gıbı Bunların Tekrarı olmıcak. Ben biraz Ara vermıstım. Kafamda baya Bir karışıktı.. Tekrar Elym2 Donmeye karar verdıgım'de bu sorunla Karsılastım.. Sizden Ricam Bunları Tekrar Gözden Geçirin Ve Sizden '' AFF DİLİYORUM ''. İnsallah Anlayısla karsılarsınız.. BİRDAHA BÖYLE BIR SEY OLMICAK. EGER OLURSADA DEGIL 2022 , SINIRSIZ HESABIMI KAPATABILIRSINIZ.. Sizden Tek istegim Son 1 şans. Tek bir Umudum Sizden Beni Anlayısla karsılayıp Bana bır şans Vermenız.. İYİ FORUMLAR !!!!!!
gecmis olsun bende 2022ye kadar ban yedim küfürden.. acıma duygusu yok tahrik ediyorlar konusma gecmıslerine bakabilirler işlerine gelmiyor olan bize oluyor kurtuldum çoluk çocukdan kafamı dinliyorum ama hakkımı helal etmiyorum Türkaya bu kadar ucuz olmamalı 3 milyar kaybım var çok yatırım yapmıştım hesabıma yazıklar olsun zehir zıkkım olsun hırsızlık mı yaptık adam mı soyduk, küfür ettik diye 2022 ye banlanır mı Türkay efendi siz bu kadarsınız oyuncu kaybetmek istiyorsunuz ne kadar kolay geliyor insanı banlamak!

Oyun içi küfür derecelerine göre (aile ve manevi duygular) oyuncu hesaplarının kilitlenme cezaları ağır olabilir. İster sohbet bani olsun isterse hesabın kapatılması olsun. Oyun içinde net bir kural var !!! Oyun içerisi küfür ve hakaret yasak ! Burda yediğiniz haltlardan sonra büyük puntolarla af diliyorum gibi sözleri yazmanız kendinizi rezil etmekten başka hiç birşey değildir. Destek sistemine ticket atarak yönetimle görüşebilirsiniz.
Benim size tavsiyem Ban affını bekleyin.

Son düzenleme:
Oyun içi küfür derecelerine göre (aile ve manevi duygular) oyuncu hesaplarının kilitlenme cezaları ağır olabilir. İster sohbet bani olsun isterse hesabın kapatılması olsun. Oyun içinde net bir kural var !!! Oyun içerisi küfür ve hakaret yasak ! Burda yediğiniz haltlardan sonra büyük puntolarla af diliyorum gibi sözleri yazmanız kendinizi rezil etmekten başka hiç birşey değildir. Destek sistemine ticket atarak yönetimle görüşebilirsiniz.
Benim size tavsiyem Ban affını bekleyin.

Bu konu seni Hiç ılgılendırmıyor. Gereksız Yorumlarını Kendıne Sakla. ıllede bır sorunun varsa Konu Aç Ordan yaz. Bu konuyu kırlettme. Ayrıca Rezıllık dıye Birşey yok... Aff dılemenın neresı rezıllık? Konudan Konuya Atlamayın. Ben bu konuyu TÜRKAY Bey İçin Açtım.. iyi gunler

Son düzenleme:
Boşver kardeş 2022 de girersin işte bekle gitsin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri