romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay Bey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sabret 4 yıl kaldı :wink:

Bu konu seni Hiç ılgılendırmıyor. Gereksız Yorumlarını Kendıne Sakla. ıllede bır sorunun varsa Konu Aç Ordan yaz. Bu konuyu kırlettme. Ayrıca Rezıllık dıye Birşey yok... Aff dılemenın neresı rezıllık? Konudan Konuya Atlamayın. Ben bu konuyu TÜRKAY Bey İçin Açtım.. iyi gunler

Samsun'un gülü hemşerim olduğuna utandım şuan. Düzgün bir şekilde oyun oynamayı bilmeyip pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmak bu sanırım. Ben sana tavsiyede bulunurum. Senin bana sergilediğin tavır edebini terbiyeni gösterir. Çok sorunun varsa zaten bu tarz durumlar forumdan halledilmiyor. Bil diye söylüyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Charın ban yer ise veya oyun ile ilgili herhangi bir sıkıntın oluşursa, ulaşabileceğin yer ticket sistemidir.
Forum bu konular için var olan bi yer değildir. Sanada iyi akşamlar kardeşim.
Grathy - IHTILAL Loncası Lideri

Samsun'un gülü hemşerim olduğuna utandım şuan. Düzgün bir şekilde oyun oynamayı bilmeyip pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmak bu sanırım. Ben sana tavsiyede bulunurum. Senin bana sergilediğin tavır edebini terbiyeni gösterir. Çok sorunun varsa zaten bu tarz durumlar forumdan halledilmiyor. Bil diye söylüyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Charın ban yer ise veya oyun ile ilgili herhangi bir sıkıntın oluşursa, ulaşabileceğin yer ticket sistemidir.
Forum bu konular için var olan bi yer değildir. Sanada iyi akşamlar kardeşim.
Grathy - IHTILAL Loncası Lideri

Yav kardeş sana ne oluyor ?? Kendı kendıne Atladın Konuya. Ticketti Attım zaten Birde burdan yazdım. Bılıyordum Zaten Tıcket atılıcagını. Benım neden Ban Yedıgımı Bılıp Bılmeden Bır Yorum yapma , Tavsiyede verme ihtiyacım yok.

Ben Burda utanılıcak Bırsey Söylemedim. Her konuya Bir yorum yapmayın yeter. Benım Burdakı tek muhattabım TÜRKAY.. iyi günler

Son düzenleme:
İnş açılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri