NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay Bey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

üzüntü;19025483' Alıntı:
1. Son pişmanlık Fayda Etmez
2. Yaramazlık Yaparsan Cezanı Alırsın
3. Kesinlikle Yönetim olsun veya GMler olsun haksız yere ban atmazlar
4.GM ler Kanıtla İşlem Yapar. Hayallerle Ve İftiralarla Degil Altını Çizerim...
5. GEÇMİŞ OLSUN .. Ya Adamı Dili Yakar Yada Nefsi

Açıklayıcı Olmuşumdur...

Birde Şöyle Düşün..?

Neden Biz Degilde Sana Ban Atıldı... Ara bakalım Hatayı Nerde hata Yapmışsın..

1. herkez 2. Şansı Hak eder
2. Ben yaramazlık Yapmadım. Hesabım kural ihlali (Sohbet Madde(4)) nedeniyle sunucudan uzaklaştırıldı.
3. Ben yönetıme Karsı hıc bırsey Söylemedım. Sonuna Kadar haklılar. Ama ben Aff dılıyorum Farklı bır konu.
4. Ben Gm ye İftira Atıyorsun Diye bişey söylemedım. Hatta kanıt bıle ıstemedım. Onlar bana sadece Kural Ihlalı oldugunu Söyledı okadar..
5. eyw Sagol. Bende Nefsime Yenik Düştüm..

Baya Açıklayıcı Oldu. Bunlarda benım cevaplarım.

Düşünüyorum.

Hatayı nerde yaptıgımı'da bılıyorum. Bunun hakkında hıc bır şey söylemedım farkettıysen. Ayrıca Ben sadece Aff dıledım.

Lütfen Bu konuyu Fazla Uzatmıyalım. Geregını TURKAY Bey Yapıcak zaten..

Yav kardeş Prim mi yapıyorsun. Yoksa Forum hesabındakı Mesaj'ı mı kasıyorsun anlamadım. Bu konuyu daha fazla uzatmıyalım dedıkce Yazıyorsun. Ben kımseyı aşağılamıyorum.. kardeş senın bır sıkıntın mı var?? Eger Bır sıkıntın varsa Açarsın kendı konunu Orda tartısmanı Yaratırsın. Ben buraya tartısmaya gelmedım diyorum Hala bır tartısma Cıkarma çabasındasın.. Tuturmusun Birini Aşagılama dıye gidiyorsun. neyin peşindesın paşam? Herkez kendı yorumunu yapıyor..

Herkes kendi yorumunu yapıyor da yorum yapanlara muhattabım sadece Türkay yorum yazmayın diyorsun. Forum üzerinden işlem yapılmıyor desteğe gideceksin. Her ban yiyen bir daha yapmayacağım diye konu açsa forumda yer mi kalır ? Böyle komik savunma olabilir mi ?

Herkes kendi yorumunu yapıyor da yorum yapanlara muhattabım sadece Türkay yorum yazmayın diyorsun. Forum üzerinden işlem yapılmıyor desteğe gideceksin. Her ban yiyen bir daha yapmayacağım diye konu açsa forumda yer mi kalır ? Böyle komik savunma olabilir mi ?

Heyy Alahım ne ıslere kaldık. sımdı Oturup bırde bunlarımı tartısalım. Tıcket atmadıgımıda nerden blıyorsun? ben ılk defa bır ceza aldım. sımıdıde aff dılıyorum. Ayrıca senı ne ılgılendırıyor kı? kalmıs bende sana cevap verıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri