- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen orda benim adımı yazıp prim yapmaya çalışıyorsun sonrada ben neden mi yazıyorum oluyor yazık neyse sana prim yaptırmaya gerek yok benden daha fazla mesaj bekleme konuştukça düşüyorsun iyi forumlar ^^
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Asıl prımı oyunda bana artıstlık yaparak 10-1 dalarak laf carpıp prım'ın kralını yapıyosun ben buraya prım ıcın degıl sızın ne oldugunuzu - derdınızın ne oldugunu anlamak ıcın acıtm konuyu- bu arada senınle ısım yok- Ramona- O nerde ? sizi gondermesın mehmet sen konuya dahıl degılsın Sen boş yapma fazla başım agrıdı .
Soyle o ramonaaya setıne vs deyıp durmasın 2 alt konu var -vermedıgı setler hakkında . guncellerız gorur sorun buysa _? once kaybe,dılen setlerı verıp benım karsıma gelsın bız atarsak tam atarız atmassak hıc atmayız bu boyledır bızde sızde herhalde kazanınca setı alıyosunuz kaybedınce bahaneler ?
Soyle o ramonaaya setıne vs deyıp durmasın 2 alt konu var -vermedıgı setler hakkında . guncellerız gorur sorun buysa _? once kaybe,dılen setlerı verıp benım karsıma gelsın bız atarsak tam atarız atmassak hıc atmayız bu boyledır bızde sızde herhalde kazanınca setı alıyosunuz kaybedınce bahaneler ?- Katılım
- 10 Ocak 2015
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
BOŞ KABUL ETMIYORUZ . ! VIDEO ILE KENDINI IFSA MI EDIYON NAPIYOSUN ?
Güldürdün kardes helal
Güldürdün kardes helal
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lonca dediğin böyle birşey birader herkes birbirini kollar . Konuda vs attığın kişi gehenna konu başlığında benim hesaplarım ile birlikte farklı hesaplarda geçiyor öncelikle konu başlığının düzeltilmesini istiyorum. Tokat gibi tokat demişsinde senin çapın ne ,vasfın ne , sen kimsin ? seni kaale alan kim ? Onlar kendini savunmuyo demişsin hepsine teker teker söyledim senin gibi prim yapmaya calışan lalelere cevap vermemeleri gerektiğini. Kestiğin karakter savaşcı , hem konu açıyosun hem konuyu kapattırıyosun kendi kendine gelin güvey oluyosun triplere giriyorsun bide burda kendinle bizi kıyaslamaya calışıyosunda seviyen yeterli değil bunu dışardan okuyanlar açık ve net olarak görebiliyor. Tokat gibi tokat öyle olmaz bak ben sana göstereyim istersen cesaretin varsa geçersin karşıma atarız vs'mizi daha güzel bir örnekle sunarım sana bu telafuzu .Low riderlerle uğraşmıyoruz kendini bi halt sanmaBundan yana bı kuskum yok mehmet benıde bılen bılıyor . Sorun yok fakat sen konuya dahıl degılken dahıl olmaya calısıyosun sebebını ogrenmek ıstıyorum senden bunun ? sen neden dahıl oluyosun dısarıdan ? hadı dıgerlerı dahıl en basından berı gelıp bulasıyolar sen ne alaka ? ve onlar neden kendını savunmuyo suan ? Neden konu car sılmesıne vs ye donup duruyor ???
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)