- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Birde yıllardır oynayan ADAM demıssın ben adam goremıyorum ben adamlıgımı yaptım konuyu kapattırmıstım ama sıze batıyorum ben oyunda zorunuza gıdıyorum bunu kabul edın .
Turkmmo Flood Engelleme
tesekurler kardes
Turkmmo Flood Engelleme
tesekurler kardes
Savaşçıyı kesmek büyük başarı gerçekten tebrik ederim.
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
En azından sızden daha cok adamım
Nerden Ölçtün Adamlığımızı ?
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ben şu oyun hayatım da kimsenin köleliğini yapmadım birileri gibi adam olana adam gibi davrandım adam olmayana sana davrandığım gibi davrandım anlata biliyor muyum ^^ İyi oyunlar ha birde oyundan tek tek önümde diz çöküceksiniz yazdın 1-1 yazdın her zaman beklerim pm atman yeterli kim diz çöküyor o zaman görebiliriz ^^
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Sizdede onune gelen 1-1 dıyor yanınıza yanasınca 1-1 dıyen adam yerıne kolelerı muatap olmaya baslıyor ? bundan vazgecın mehmet senın yaptıgın kolelık gıttın bayrak degıstın yanı adamların yanında boş konusma ne gerek vardı boyle bıseye ? ıteme mı ıhtıyacın var baba alın terımızle yaptıgımız ıtemler var paylasırız ıstedıgın zaman bunda bı skntı gormuyorum ben senın yaptıgın yanlıs . benım gozumde.
Ben şu oyun hayatım da kimsenin köleliğini yapmadım birileri gibi adam olana adam gibi davrandım adam olmayana sana davrandığım gibi davrandım anlata biliyor muyum ^^ İyi oyunlar ha birde oyundan tek tek önümde diz çöküceksiniz yazdın 1-1 yazdın her zaman beklerim pm atman yeterli kim diz çöküyor o zaman görebiliriz ^^
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)