Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Birde yıllardır oynayan ADAM demıssın ben adam goremıyorum ben adamlıgımı yaptım konuyu kapattırmıstım ama sıze batıyorum ben oyunda zorunuza gıdıyorum bunu kabul edın .
Turkmmo Flood Engelleme
tesekurler kardes
Turkmmo Flood Engelleme
tesekurler kardes
Savaşçıyı kesmek büyük başarı gerçekten tebrik ederim.
En azından sızden daha cok adamım
Nerden Ölçtün Adamlığımızı ?
Ben şu oyun hayatım da kimsenin köleliğini yapmadım birileri gibi adam olana adam gibi davrandım adam olmayana sana davrandığım gibi davrandım anlata biliyor muyum ^^ İyi oyunlar ha birde oyundan tek tek önümde diz çöküceksiniz yazdın 1-1 yazdın her zaman beklerim pm atman yeterli kim diz çöküyor o zaman görebiliriz ^^
Sizdede onune gelen 1-1 dıyor yanınıza yanasınca 1-1 dıyen adam yerıne kolelerı muatap olmaya baslıyor ? bundan vazgecın mehmet senın yaptıgın kolelık gıttın bayrak degıstın yanı adamların yanında boş konusma ne gerek vardı boyle bıseye ? ıteme mı ıhtıyacın var baba alın terımızle yaptıgımız ıtemler var paylasırız ıstedıgın zaman bunda bı skntı gormuyorum ben senın yaptıgın yanlıs . benım gozumde.
Ben şu oyun hayatım da kimsenin köleliğini yapmadım birileri gibi adam olana adam gibi davrandım adam olmayana sana davrandığım gibi davrandım anlata biliyor muyum ^^ İyi oyunlar ha birde oyundan tek tek önümde diz çöküceksiniz yazdın 1-1 yazdın her zaman beklerim pm atman yeterli kim diz çöküyor o zaman görebiliriz ^^
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)