Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

En son demıs benım Edite ıhtıyacım yok ıhtıyacın yoksa neden bole yapıyosun mehmet bızım bayraktayken takılırsın adamlar donunce senınde mı donmen lazım korkma mehmet oyunda benı rencıde edıp agzımdan hakaret alamıcaksınız. bu boyle bılınsın ! Şu car sılmesıne vs konusuna gelelım konumuz suan o degıl once benım soruma cevap verılsın ! llaf cevrılmesın

Önceki yazımda dediğim gibi adam olana adam gibi davranırım kimseden item istemem çok şükür kendi itemlerim kendime yeterde artar kimden item alıyorsam gelsinler ticaret kaydıma baksınlar ona göre konusalım ha birde seninkinede baksınlar o zaman orta yol bulunur iyi forumlar ^^

Benım anlamadıgım benım sana selamım yok su oyunda ne yapmısım sana ? mılletın yaptıgına bakarak onlara ozenme benımle mevzun varsa benımle gor yanlıs yoldasın mehmet ! yaptıklarını aynaya bakarak sorgula mehmet .
Önceki yazımda dediğim gibi adam olana adam gibi davranırım kimseden item istemem çok şükür kendi itemlerim kendime yeterde artar kimden item alıyorsam gelsinler ticaret kaydıma baksınlar ona göre konusalım ha birde seninkinede baksınlar o zaman orta yol bulunur iyi forumlar ^^

Ne kadar çok mehmet yazmışsın adımı ezberliyorsun sanırsam :D aynaya bakıcak olan ben miyim bilemedim ki şimdi herkes kimin ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ^^

Bundan yana bı kuskum yok mehmet benıde bılen bılıyor . Sorun yok fakat sen konuya dahıl degılken dahıl olmaya calısıyosun sebebını ogrenmek ıstıyorum senden bunun ? sen neden dahıl oluyosun dısarıdan ? hadı dıgerlerı dahıl en basından berı gelıp bulasıyolar sen ne alaka ? ve onlar neden kendını savunmuyo suan ? Neden konu car sılmesıne vs ye donup duruyor ???
Ne kadar çok mehmet yazmışsın adımı ezberliyorsun sanırsam :D aynaya bakıcak olan ben miyim bilemedim ki şimdi herkes kimin ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ^^

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri