- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En son demıs benım Edite ıhtıyacım yok ıhtıyacın yoksa neden bole yapıyosun mehmet bızım bayraktayken takılırsın adamlar donunce senınde mı donmen lazım korkma mehmet oyunda benı rencıde edıp agzımdan hakaret alamıcaksınız. bu boyle bılınsın ! Şu car sılmesıne vs konusuna gelelım konumuz suan o degıl once benım soruma cevap verılsın ! llaf cevrılmesın
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Önceki yazımda dediğim gibi adam olana adam gibi davranırım kimseden item istemem çok şükür kendi itemlerim kendime yeterde artar kimden item alıyorsam gelsinler ticaret kaydıma baksınlar ona göre konusalım ha birde seninkinede baksınlar o zaman orta yol bulunur iyi forumlar ^^
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Benım anlamadıgım benım sana selamım yok su oyunda ne yapmısım sana ? mılletın yaptıgına bakarak onlara ozenme benımle mevzun varsa benımle gor yanlıs yoldasın mehmet ! yaptıklarını aynaya bakarak sorgula mehmet .
Önceki yazımda dediğim gibi adam olana adam gibi davranırım kimseden item istemem çok şükür kendi itemlerim kendime yeterde artar kimden item alıyorsam gelsinler ticaret kaydıma baksınlar ona göre konusalım ha birde seninkinede baksınlar o zaman orta yol bulunur iyi forumlar ^^
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ne kadar çok mehmet yazmışsın adımı ezberliyorsun sanırsam
aynaya bakıcak olan ben miyim bilemedim ki şimdi herkes kimin ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ^^
aynaya bakıcak olan ben miyim bilemedim ki şimdi herkes kimin ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ^^- Katılım
- 10 Ocak 2015
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Bundan yana bı kuskum yok mehmet benıde bılen bılıyor . Sorun yok fakat sen konuya dahıl degılken dahıl olmaya calısıyosun sebebını ogrenmek ıstıyorum senden bunun ? sen neden dahıl oluyosun dısarıdan ? hadı dıgerlerı dahıl en basından berı gelıp bulasıyolar sen ne alaka ? ve onlar neden kendını savunmuyo suan ? Neden konu car sılmesıne vs ye donup duruyor ???
Ne kadar çok mehmet yazmışsın adımı ezberliyorsun sanırsamaynaya bakıcak olan ben miyim bilemedim ki şimdi herkes kimin ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ^^
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)