Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

lan olum ne gereksiz tartışıyosunuz bütün herşeyiniz okudum olayı büyütmekten başka konuşmanız yok ya susun ve yerinizde oturmayı deneyin yernizde sözüm 2 tarafada geçerilidir gereksiz şeylere kendinizi üzüp kırmanızda fayda yok iyi oyunlar ...
++
daha uzamasın en önemliside aranızda anlaşın barışın bu gereksiz tartışmaya ne hacet birbirinizi üzmeye

Son düzenleme:
Sert kayaya carptılar .s.s dılesınler ozru ,kabul ederım belkı bana bağlı suanki psikolojime baglı
lan olum ne gereksiz tartışıyosunuz bütün herşeyiniz okudum olayı büyütmekten başka konuşmanız yok ya susun ve yerinizde oturmayı deneyin yernizde sözüm 2 tarafada geçerilidir gereksiz şeylere kendinizi üzüp kırmanızda fayda yok iyi oyunlar ...
++
daha uzamasın en önemliside aranızda anlaşın barışın bu gereksiz tartışmaya ne hacet birbirinizi üzmeye

Yazık :D çıkın dışarı bakın hayat diye birşey var oyun için moralinizi bozmaya değermi :D

yakub uzatma dedik saygı çerçevesinde karşılıklı özür dilenip konuyu dillendirmeye gerek yok yalnış anlaşılma var ta baştan beri okudum konu çekiliyor sürekli barışıp birbirinizden özür dileyin kapansın bu olay ...

Yazık :D çıkın dışarı bakın hayat diye birşey var oyun için moralinizi bozmaya değermi :D
haklısın kardaşım yani gereksiz tartışma okudum herkesin yazdığını

Son düzenleme:
Recep basından berı Haklı olan benım ne dıyon sen ? ne barışması bu kadar olaydan sonra gelıp barısın mı dıyosun baska bı onerı bul bence
yakub uzatma dedik saygı çerçevesinde karşılıklı özür dilenip konuyu dillendirmeye gerek yok yalnış anlaşılma var ta baştan beri okudum konu çekiliyor sürekli barışıp birbirinizden özür dileyin kapansın bu olay ...

haklısın kardaşım yani gereksiz tartışma okudum herkesin yazdığını

Turkmmo Flood Engelleme

Boş vakıtlerımızı oyun ıle degerlendırıyoruz geri vakıtlerımız zaten dolu :) sorun yok o konuda Dısarıya cıkıyoruz yanı kuskun olmasın :) tesekurler onerı ıcın .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri