farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Haksız bi ban daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheBestCharacter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Serverın gidişatında yöneticilerinde hatası vardır elbet lakin efsun botu kullanıp, başkalarına farklı pvpler ve efsun botunu önerip dağıtmak bunlarda oyuncuların hataları.

Serverın gidişatında yöneticilerinde hatası vardır elbet lakin efsun botu kullanıp, başkalarına farklı pvpler ve efsun botunu önerip dağıtmak bunlarda oyuncuların hataları.
Bak güzel kardeşim efsun botu kullanmadım pvp reklamı yapacak olsam pazar kurup alttan bagırırım arkadaslara surdayım demem tutupta tl ile satış hakkında zaten ban yiyip uzerıne bidaha ban yiyorsam hı bide reklam var tum emeklerim siliniyorsa oyunda çalışan botu da dağıtırım şu saatten sonra umrumda da olmaz

Bak güzel kardeşim efsun botu kullanmadım pvp reklamı yapacak olsam pazar kurup alttan bagırırım arkadaslara surdayım demem tutupta tl ile satış hakkında zaten ban yiyip uzerıne bidaha ban yiyorsam hı bide reklam var tum emeklerim siliniyorsa oyunda çalışan botu da dağıtırım şu saatten sonra umrumda da olmaz
Peki sadece TL ile satış yüzünden ban yediysen loncanızdaki diğer arkadaşların niçin ban yedi ??

Şuna bi açıklık getirelim burda hepsini benim üzerime yıkıp beni nasıl göstermişsin oyun içerisine girip kim nedir server ne alemde diye sordugun yok 2 3 kişi var konuştuğun onlar ne derse o senin için bu suçlardan benim ilgimin olduğu konu orda tl ile item satmak ve bahsettiğin reklam konusu ben şu serverdayım demek reklam mı oluyor millet aşağıdan saatlerce şurda alınır burda verilir derken ? o tl ile item satma mevzusuna gelecek olursan zaten sınırsız sohbet banı yedim ben bu konuyu celal hocaya da denize de anlattım sanada skype dan da oyundan da yazdım sallamadın diğer yandan senin yanındaki adamlar seni bırakıyor yaptığın haksızlıklardan dolayı hala onlarca kişiyi soyupta serverında barındırdıkların bizim kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar şu saatten sonra ely umrumda değil bu yaptığın yanına kalmayacak efsun botu mevzusuna gelince kullandığımı söylemedim böyle bi bot var kullanın dedim şu an sana bunları söyleyen kişiler bile bu botu kullanmaya başladılar haberin olsun bu serveri sen bitirdin türkay ben değil bu server için emeği bizde verdik ama madem serverında reklam yapmışım sen şu saatten sonra görürsün reklamı madem ban yiyoruz barı hakkını verelim hadi eyvallah.

- Türkayın attığı şu video sınırsız ban yemen için yeterli bir sebep zaten.

- Yaptığın suçlar için sen kendinden sorumlusun. Madem diğer insanların suçlarından rahatsız oluyorsun. Burdan yazacağına video çekip ticket atsaydın desteğe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)