HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha önceden de konu açan kişiler olmuştu Ecrilay loncasındaki bazı kişilerin efsun botu kullandıkları hakkında ama sonuçsuz kalmıştı. Ne kadar geçte olsa ne oldukları ortaya çıktı.![]()
Hala var ve bunlar var oldukça piyasa iyileşmez.
Oyundan banlandıktan sonra Efsun botu kullandığınızı kanıtlayan yine baska konusmalarla bunu dağıttığınız tespit edilmiştir
Normal sohbet , özel görüşmeler, grup konusmaları ve lonca konusmalarında 2 tane pvp serverin reklamını yaptığınız incelemeler sonucunda bunu oyun sunucularına zarar vermek amacını taşıdığınızı kendiz yazmışsınız.
Yeterli değil ise yapılan inceleme sonucu tespit edilen konuşmalarınızı konuya ekleyebilirim, değerlendirmeyi diğer oyuncularımıza bırakabiliriz.
Ben bu video yüzünden zaten sınırsız sohbet banı yedim türkay aynı videodan dolayı kaç kere ban yiyeceğim bu videoyu atan şahıs hem beni hem HerTercihBirVazgeçişi soydu videosunu ticket dan kaç kere attık banladık dediniz adam itemleri hala oyunda devam ettiriyor bunu tespit ettim sana söyluyorum kaç kişi bunlar yüzünden madur durumda kaldı bunlar yüzünden ses soluk yok sen bana gel bir videodan 2 kere ceza ver ben sınırsız sohbet banı yediğimde suçumu bildiğim için itiraz bile etmedim ama buna tepkimi koyarım
Ben bu video yüzünden zaten sınırsız sohbet banı yedim türkay aynı videodan dolayı kaç kere ban yiyeceğim bu videoyu atan şahıs hem beni hem HerTercihBirVazgeçişi soydu videosunu ticket dan kaç kere attık banladık dediniz adam itemleri hala oyunda devam ettiriyor bunu tespit ettim sana söyluyorum kaç kişi bunlar yüzünden madur durumda kaldı bunlar yüzünden ses soluk yok sen bana gel bir videodan 2 kere ceza ver ben sınırsız sohbet banı yediğimde suçumu bildiğim için itiraz bile etmedim ama buna tepkimi koyarım
Siz bu sunucudan ayrılırken bana arkadaşlarım haksız yere banlandı açmazsanız bırakırız diyen bir insansın.
1) x arkadaşının efsun botu kullandığını kendi ağzıyla yazdığı whatsapp konusması y kişisi tarafından bize bildiriliyor. Biz bu adamı banlıyoruz ama siz hala haksız bir şekilde banlandığınızı söylüyorsunuz.
1. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6
2) x arkadaşın y kişisine 1 level karakter ile her oyuna girdiğinde rahatsız etmeyi bırak cinsel içeriklere kadar yazıp insanları oyundan soğutuyor arkadaşın banlanıyor siz haksız banlandığınızı söylüyorsunuz.
2. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 2
3) Banlanan arkadaşlarınızın hesapları açılmadığı için serveri bıraktığınızı bildiriyorsunuz bunu yaparken hem whatsapp üzerinden hem oyun içerisinden bu serveri bitiricez şeklinde konusup insanları xxxmt2 sunucusuna başlaması için dolaylı yoldan reklam yapıyorsunuz.
3. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 4
4) TL ile eşya satışı yapıyorsunuz, bu nesneleri efsun botuyla elde ediyorsunuz üstüne bunu kendinize hak olarak görüyorsunuz ve sohbet cezası aldım diyerek kendinizi savunuyorsunuz bu ihlal sohbet kuralları çerçevesinde değerlendirilebilecek bir davranış değil.
4. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 2
5) Bu kadar işlenen suça karşı serveri bıraktığınız günden itibaren yaklaşık olarak 40 gün geçmesine rağmen size herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor ve siz yaptığınız davranışları düzeltmek yerine hala daha kendi serverinizin reklamını oyun içerisinden yapmaya devam ediyorsunuz. Dün sunucudan banlandıktan sonra yine Whatsapp ve oyun içerisindeki görüşmelerinizde xxx hilesini indirin kullanın diyerek insanları hile kullanımına teşvik ediyorsun.
5. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6
Ben 6 yıldır burada iyi yada kötü çalışıyorum, çalıştığım 6 yıllık süre boyunca her türlü pisliği yapıp haksız banlandım diyebilen ilk defa senin gibi bir oyuncu görüyorum.
Senin loncandaki arkadaşım dediğin adamlar en basından beri Elym2 için uğraşan adamlar en basından beri neler yaptığınızdan haberimiz var zaten.
Son düzenleme:
Siz bu sunucudan ayrılırken bana arkadaşlarım haksız yere banlandı açmazsanız bırakırız diyen bir insansın.
Boşver hocam sırf şu tür adamlar yüzünden kaç sene önce oyunla ilgilenmeyi bıraktın. Oyun neydi ne oldu. Şu oyunu eski haline döndürebilecek tek kişi sensin. İlgilenmeyeceğini biliyorum fakat keşke tekrardan oyunda Shorty ismini görebilsek.
2009 Ekim kasım arası açılmıştı bu oyun ben 2010 başlarında oynamaya başlamıştım. O zamanlar ne pazar dönüşümü aktifti ne silah dönüşümleri aktifti ne yanda levelımız yazıyordu. Ama günde 4000-5000 aktif oyuncusu vardı. Hatırlarsın sen oyuna girdiğinde millet seni görmek için tek bir etrafa toplanırdı. Oyuna giremez olurduk. Mavi bayrakta bilgisayarı kastığı için oyunu sürekli ch2 de oynayan arkadaşlarımı hatırlıyorum. Ben eski bir M2-TR Oyuncusu olarak o günleri özledim. Lütfen artık sahalara geri dön.
1) x arkadaşının efsun botu kullandığını kendi ağzıyla yazdığı whatsapp konusması y kişisi tarafından bize bildiriliyor. Biz bu adamı banlıyoruz ama siz hala haksız bir şekilde banlandığınızı söylüyorsunuz.
1. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6
2) x arkadaşın y kişisine 1 level karakter ile her oyuna girdiğinde rahatsız etmeyi bırak cinsel içeriklere kadar yazıp insanları oyundan soğutuyor arkadaşın banlanıyor siz haksız banlandığınızı söylüyorsunuz.
2. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 2
3) Banlanan arkadaşlarınızın hesapları açılmadığı için serveri bıraktığınızı bildiriyorsunuz bunu yaparken hem whatsapp üzerinden hem oyun içerisinden bu serveri bitiricez şeklinde konusup insanları xxxmt2 sunucusuna başlaması için dolaylı yoldan reklam yapıyorsunuz.
3. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 4
4) TL ile eşya satışı yapıyorsunuz, bu nesneleri efsun botuyla elde ediyorsunuz üstüne bunu kendinize hak olarak görüyorsunuz ve sohbet cezası aldım diyerek kendinizi savunuyorsunuz bu ihlal sohbet kuralları çerçevesinde değerlendirilebilecek bir davranış değil.
4. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 2
5) Bu kadar işlenen suça karşı serveri bıraktığınız günden itibaren yaklaşık olarak 40 gün geçmesine rağmen size herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor ve siz yaptığınız davranışları düzeltmek yerine hala daha kendi serverinizin reklamını oyun içerisinden yapmaya devam ediyorsunuz. Dün sunucudan banlandıktan sonra yine Whatsapp ve oyun içerisindeki görüşmelerinizde xxx hilesini indirin kullanın diyerek insanları hile kullanımına teşvik ediyorsun.
5. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6
Ben 6 yıldır burada iyi yada kötü çalışıyorum, çalıştığım 6 yıllık süre boyunca her türlü pisliği yapıp haksız banlandım diyebilen ilk defa senin gibi bir oyuncu görüyorum.
Senin loncandaki arkadaşım dediğin adamlar en basından beri Elym2 için uğraşan adamlar en basından beri neler yaptığınızdan haberimiz var zaten.
Şuna bi açıklık getirelim burda hepsini benim üzerime yıkıp beni nasıl göstermişsin oyun içerisine girip kim nedir server ne alemde diye sordugun yok 2 3 kişi var konuştuğun onlar ne derse o senin için bu suçlardan benim ilgimin olduğu konu orda tl ile item satmak ve bahsettiğin reklam konusu ben şu serverdayım demek reklam mı oluyor millet aşağıdan saatlerce şurda alınır burda verilir derken ? o tl ile item satma mevzusuna gelecek olursan zaten sınırsız sohbet banı yedim ben bu konuyu celal hocaya da denize de anlattım sanada skype dan da oyundan da yazdım sallamadın diğer yandan senin yanındaki adamlar seni bırakıyor yaptığın haksızlıklardan dolayı hala onlarca kişiyi soyupta serverında barındırdıkların bizim kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar şu saatten sonra ely umrumda değil bu yaptığın yanına kalmayacak efsun botu mevzusuna gelince kullandığımı söylemedim böyle bi bot var kullanın dedim şu an sana bunları söyleyen kişiler bile bu botu kullanmaya başladılar haberin olsun bu serveri sen bitirdin türkay ben değil bu server için emeği bizde verdik ama madem serverında reklam yapmışım sen şu saatten sonra görürsün reklamı madem ban yiyoruz barı hakkını verelim hadi eyvallah.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...