Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Haksız bi ban daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheBestCharacter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
11
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kural ihlaliymiş nerdesin diye soran arkadaşlara pm den AvAmt2 deyim demek reklam mı oluyor alttan adamlar burda alınır şurda verilir diye saatlerce bağırırken birşey yok biz arkadaşlara avamt2 deyiz diyince reklam yapmış oluyoruz öyle mi bide 6 yıl ban yiyoruz olaya bak Türkay sana kolay gelsin server ı daha da boktan bi yer haline getirdin bu arada arkadaşlar oyunun püf noktlarını öğrenmek isteyenler bana mesaj atsınlar hepinizde numaram var zaten burdan da özel mesaj atabilirsiniz hadi eyvallah.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şuna bi açıklık getirelim burda hepsini benim üzerime yıkıp beni nasıl göstermişsin oyun içerisine girip kim nedir server ne alemde diye sordugun yok 2 3 kişi var konuştuğun onlar ne derse o senin için bu suçlardan benim ilgimin olduğu konu orda tl ile item satmak ve bahsettiğin reklam konusu ben şu serverdayım demek reklam mı oluyor millet aşağıdan saatlerce şurda alınır burda verilir derken ? o tl ile item satma mevzusuna gelecek olursan zaten sınırsız sohbet banı yedim ben bu konuyu celal hocaya da denize de anlattım sanada skype dan da oyundan da yazdım sallamadın diğer yandan senin yanındaki adamlar seni bırakıyor yaptığın haksızlıklardan dolayı hala onlarca kişiyi soyupta serverında barındırdıkların bizim kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar şu saatten sonra ely umrumda değil bu yaptığın yanına kalmayacak efsun botu mevzusuna gelince kullandığımı söylemedim böyle bi bot var kullanın dedim şu an sana bunları söyleyen kişiler bile bu botu kullanmaya başladılar haberin olsun bu serveri sen bitirdin türkay ben değil bu server için emeği bizde verdik ama madem serverında reklam yapmışım sen şu saatten sonra görürsün reklamı madem ban yiyoruz barı hakkını verelim hadi eyvallah.

Aralık 2015 de açtığımız ts3.elym2.com adresinde oyuncularla günün 6 saati sohbet ediyorum oyunla ilgili tartışıyoruz ve önerileri dinliyoruz son yapılan değişiklik zaten bu görüşmeler sonucu oyuncuların ortak kararları ile yapılmış bir şey.

6 yıldır eğlence sektöründe size hizmet ederken 1 defa bile yaptığım şeylerden pişmanlık duymadım, 6 yıllık çalışma sürem boyunca rüzgar benden tarafa esmediğinde durmasını, hatalarım olduğunda kabul etmesini bildim.

Yapılan yanlışların tekrarlanmaması için hayatım boyunca karşılaşmayacağım ve laf anlatmak için uğraşmayacağım insanlarla muhattap oldum.

Sen hile kullanarak en iyi oyuncu olduğunu düşünüyor olabilirsin ancak değilsin.

Ben seni banlayarak dünyanın en iyi gamemasterı olmadım.

Siz reklam yaptığınız için banlandığınızda biz en iyi server olmadık.

Bazı şeyleri artık kabullenin bu sunucu 6 yıl boyunca yüzlerce lonca binlerce oyuncu gördü, pvp oynamaya elym2 de başlayan oyuncular lonca topluluklarını piyasadaki başka sunucularda devam ettirebilirler bu çok doğal bir şey.

Sizler 1 level karakter açıp oyunda sadece arkadaşları ile sohbet etmek ve vakit geçirmek için giren bir bayana cinsel içerikler yazarak dünyanın en iyi oyuncusu veya erkeği olmadınız.

Yaptığınız herşey kanıtlanmasına rağmen utanmadan haksızlık, kendinize başka server bulun gibi mesajlar yazıyorsun.

Senin kadar insanı yoran birini ben tanımadım bu da tecrübe oldu.
Daha önceden de konu açan kişiler olmuştu Ecrilay loncasındaki bazı kişilerin efsun botu kullandıkları hakkında ama sonuçsuz kalmıştı. Ne kadar geçte olsa ne oldukları ortaya çıktı.;)
Gitmeden önce kapıyı kapamayı unutma. Bot kullanan arkadaşlarını da al giderken.

Ne zamandır bot kullanıyorsunuz diyorduk kanıt gösterin diye ağlıyordunuz. Masadan ayrılıyor dostlar murat efendi. Milleti uğraştırmayın da bot dağıttığınız adamları söyleyin. Yoksa oyuma dönüp tek tek avlamam gerekecek yine.
Ben bu video yüzünden zaten sınırsız sohbet banı yedim türkay aynı videodan dolayı kaç kere ban yiyeceğim bu videoyu atan şahıs hem beni hem HerTercihBirVazgeçişi soydu videosunu ticket dan kaç kere attık banladık dediniz adam itemleri hala oyunda devam ettiriyor bunu tespit ettim sana söyluyorum kaç kişi bunlar yüzünden madur durumda kaldı bunlar yüzünden ses soluk yok sen bana gel bir videodan 2 kere ceza ver ben sınırsız sohbet banı yediğimde suçumu bildiğim için itiraz bile etmedim ama buna tepkimi koyarım

Siz bu sunucudan ayrılırken bana arkadaşlarım haksız yere banlandı açmazsanız bırakırız diyen bir insansın.

1) x arkadaşının efsun botu kullandığını kendi ağzıyla yazdığı whatsapp konusması y kişisi tarafından bize bildiriliyor. Biz bu adamı banlıyoruz ama siz hala haksız bir şekilde banlandığınızı söylüyorsunuz.

1. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6

2) x arkadaşın y kişisine 1 level karakter ile her oyuna girdiğinde rahatsız etmeyi bırak cinsel içeriklere kadar yazıp insanları oyundan soğutuyor arkadaşın banlanıyor siz haksız banlandığınızı söylüyorsunuz.

2. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 2

3) Banlanan arkadaşlarınızın hesapları açılmadığı için serveri bıraktığınızı bildiriyorsunuz bunu yaparken hem whatsapp üzerinden hem oyun içerisinden bu serveri bitiricez şeklinde konusup insanları xxxmt2 sunucusuna başlaması için dolaylı yoldan reklam yapıyorsunuz.

3. İhlal edilen kural: Sohbet Madde 4

4) TL ile eşya satışı yapıyorsunuz, bu nesneleri efsun botuyla elde ediyorsunuz üstüne bunu kendinize hak olarak görüyorsunuz ve sohbet cezası aldım diyerek kendinizi savunuyorsunuz bu ihlal sohbet kuralları çerçevesinde değerlendirilebilecek bir davranış değil.

4. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 2

5) Bu kadar işlenen suça karşı serveri bıraktığınız günden itibaren yaklaşık olarak 40 gün geçmesine rağmen size herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor ve siz yaptığınız davranışları düzeltmek yerine hala daha kendi serverinizin reklamını oyun içerisinden yapmaya devam ediyorsunuz. Dün sunucudan banlandıktan sonra yine Whatsapp ve oyun içerisindeki görüşmelerinizde xxx hilesini indirin kullanın diyerek insanları hile kullanımına teşvik ediyorsun.

5. İhlal edilen kural: Oyuncu Madde 6

Ben 6 yıldır burada iyi yada kötü çalışıyorum, çalıştığım 6 yıllık süre boyunca her türlü pisliği yapıp haksız banlandım diyebilen ilk defa senin gibi bir oyuncu görüyorum.

Senin loncandaki arkadaşım dediğin adamlar en basından beri Elym2 için uğraşan adamlar en basından beri neler yaptığınızdan haberimiz var zaten.
Sen oyunda o kadar hırsızı barındır gel bizi reklam yapıyor diye banla önce oyundaki karaktersizleri silmeyi deneseydin keşke belki oyun düzelirdi sen onları silmek yerine kendi oyuncularını siliyorsun şimdi o karaktersiz oyuncularınla nereye kadar düzeltebileceksin merak ediyorum hadi eyvallah

Sen oyunda o kadar hırsızı barındır gel bizi reklam yapıyor diye banla önce oyundaki karaktersizleri silmeyi deneseydin keşke belki oyun düzelirdi sen onları silmek yerine kendi oyuncularını siliyorsun şimdi o karaktersiz oyuncularınla nereye kadar düzeltebileceksin merak ediyorum hadi eyvallah

Dimi oyunu bide 8 sene oynamış ayıp ayıp

Kural ihlaliymiş nerdesin diye soran arkadaşlara pm den AvAmt2 deyim demek reklam mı oluyor alttan adamlar burda alınır şurda verilir diye saatlerce bağırırken birşey yok biz arkadaşlara avamt2 deyiz diyince reklam yapmış oluyoruz öyle mi bide 6 yıl ban yiyoruz olaya bak Türkay sana kolay gelsin server ı daha da boktan bi yer haline getirdin bu arada arkadaşlar oyunun püf noktlarını öğrenmek isteyenler bana mesaj atsınlar hepinizde numaram var zaten burdan da özel mesaj atabilirsiniz hadi eyvallah.

OYUNCU KURALLARI
Madde(2) : Oyuna ait olan nesnelerin veya hesapların oyun parası hariç Gerçek para / kontör veya herhangi bir eşya/nesne karşılığında satılması yasaktır ve şikayet edilen oyuncuların hesapları kapatılmaktadır. Bu satışlara destek olan veya aracılık eden oyuncuların da hesapları kapatılır.

Oyundan banlandıktan sonra Efsun botu kullandığınızı kanıtlayan yine baska konusmalarla bunu dağıttığınız tespit edilmiştir

Madde(6) : Oyun içerisinde hile veya oyun hatası ile haksız kazanç elde etmek veya diğer oyuncuların hakkını gasp etmek hesabınızın kapatılmasına sebep olur ancak oyun hatasını herhangi bir haksız kazanç elde etmeden oyun görevlilerine bildirirseniz hesabınız kapatılmaz ve ödül alabilirsiniz.

Normal sohbet , özel görüşmeler, grup konusmaları ve lonca konusmalarında 2 tane pvp serverin reklamını yaptığınız incelemeler sonucunda bunu oyun sunucularına zarar vermek amacını taşıdığınızı kendiz yazmışsınız.

Madde(4) : Bağırmak,Genel Sohbet , oyuna ait olan forum, resmi site kullanıcı profilleri veya facebook grup/sayfalarından başka oyunların reklamının yapılması hesabınızın kapatılmasına sebep olur.

Yeterli değil ise yapılan inceleme sonucu tespit edilen konuşmalarınızı konuya ekleyebilirim, değerlendirmeyi diğer oyuncularımıza bırakabiliriz.

Daha önceden de konu açan kişiler olmuştu Ecrilay loncasındaki bazı kişilerin efsun botu kullandıkları hakkında ama sonuçsuz kalmıştı. Ne kadar geçte olsa ne oldukları ortaya çıktı.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)