mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Haksız bi ban daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheBestCharacter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aralık 2015 de açtığımız ts3.elym2.com adresinde oyuncularla günün 6 saati sohbet ediyorum oyunla ilgili tartışıyoruz ve önerileri dinliyoruz son yapılan değişiklik zaten bu görüşmeler sonucu oyuncuların ortak kararları ile yapılmış bir şey.

6 yıldır eğlence sektöründe size hizmet ederken 1 defa bile yaptığım şeylerden pişmanlık duymadım, 6 yıllık çalışma sürem boyunca rüzgar benden tarafa esmediğinde durmasını, hatalarım olduğunda kabul etmesini bildim.

Yapılan yanlışların tekrarlanmaması için hayatım boyunca karşılaşmayacağım ve laf anlatmak için uğraşmayacağım insanlarla muhattap oldum.

Sen hile kullanarak en iyi oyuncu olduğunu düşünüyor olabilirsin ancak değilsin.

Ben seni banlayarak dünyanın en iyi gamemasterı olmadım.

Siz reklam yaptığınız için banlandığınızda biz en iyi server olmadık.

Bazı şeyleri artık kabullenin bu sunucu 6 yıl boyunca yüzlerce lonca binlerce oyuncu gördü, pvp oynamaya elym2 de başlayan oyuncular lonca topluluklarını piyasadaki başka sunucularda devam ettirebilirler bu çok doğal bir şey.

Sizler 1 level karakter açıp oyunda sadece arkadaşları ile sohbet etmek ve vakit geçirmek için giren bir bayana cinsel içerikler yazarak dünyanın en iyi oyuncusu veya erkeği olmadınız.

Yaptığınız herşey kanıtlanmasına rağmen utanmadan haksızlık, kendinize başka server bulun gibi mesajlar yazıyorsun.

Senin kadar insanı yoran birini ben tanımadım bu da tecrübe oldu.

Ben mi bi bayana cinsel içerikler yazmışım ben mi kendinize başka server bulun demişim bunları yapanlara söyle bana değil benlik şeylerde değil zaten senin yanında gm lik yapanlar bile senden bıkmış durumdalar oyunda bıraktığın oyuncular yukarda gördugun gıbı yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazan karaktersizler. şimdi her birisi ayrı telden ötüyorlar sana bu karaktersizlerle zaten birşeyi düzeltemezsin ben burda kim iyi kim kötü derdinde değilim ely de umrumda değil ama bana yaptığın bu haksızlığın karşılığını verecegım daha dogrusu attıgın banın hakkını vereceğim bunuda bilmiş ol beni tanıyanlar söylediğim her sözun arkasında durduğumu ve yaptığımı da iyi bilirler tl ile item satma mevzusunda agzımı acıp itiraz bile etmedim yaptığım sucu bılıyordum söyledıgım sey iyi ki banlanmadım oldu o mevzuya gelince o videoyu atan kişi bi zamanlar benim güvendiğim kişi şimdi oyunda Thiiki BasuR Darksword52 gazpistonu exaudeeaxaude mu ne öyle birşey o çarlarda geziyor o satmıs oldugum kolyeyi çaldı ve benımle birlikte bi kaç kışıyı daha soydu ticket atıldı bununla ilgili 1 hafta oluyor ne işlem yaptın hiç birşey MyphysicalCharisma eski Rivuletta soymadıgı adam kalmadı zamanında ticket attım ne işlem yapıldı hiç birşey ISovalyeI SonDarbeHerZamanÖldurur wwwwwwwwwwwww bu arkadas da burhan serverda soymadıgı bı kısı yok hala oyununda gezıyor gelip burda oyuncularla konusuyorum deme sen yanındakı yalakalarla konusuyorsun sadece oyunla ılgılenıyorum deme oyunu bırakanlar ıtem alıp satamıyorlar ıtem yapıp satamıyorlar yapacak hıc bırsey bulamadıgı ıcın bırakıyorlar bununla ılgılı konu actım yaptıgın sey konuyu sılmek oldu burda gelmiş şunu yapıyorum bunu yapıyorum oyuncuları dınlıyorum dıyorsun hangi oyuncuları dınlıyorsun sen sadece kendı yalakalarını dınlıyorsun bu arada benim yapmadığım şeylerı ben yapmışım gıbı soylemekten vazgeç o karaktersizce hareketleri ben yapmadım kimin yaptıgıyla da ilgili bi bilgim yok neyse daha fazla yorum yapmayacağım hadi eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)