kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nakit sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheBestCharacter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pek çok event yapıyoruz aslında. Yaz aylarında da büyük lonca turnuvaları düzenlemek gibi planlarımı var
Ely3(Pidge) başlıklar, kostümler çıktığı günden itibaren erimeye başladı zaten. Bence pek uğraşmayın artık kapatın direk Pidge sunucusunu yerine eski destan sunucusu gibi efsun sistemi aynı(Silah savunması + karekter) kostümsüz, başlıksız, kraliyetsiz, şaman silahları ortalamasız(sadece becerilide olabilir) yeni bir sunucu veya hunk sunucusu efsun sistemli(sadece silah savunması) kostümlü, başlıklı yeni bir sunucu açmanızı tavsiye ederim. Tabi hunkta yapılan bazı hataları tekrarlamamak gerekli olur. Bu 2 tarzda yeni bir sunucunun daha çok oyuncu çekeceğini düşünüyorum tabi yine belirtmek isterim sunucuya zarar verecek nitelikte hataların tekrarlanmaması doğru olur.

Son düzenleme:
Pek çok event yapıyoruz aslında. Yaz aylarında da büyük lonca turnuvaları düzenlemek gibi planlarımı var

Eventleri belirli düzende yapsanız daha fazla verim alırsınız. Geniş bir yönetim ve destek kadrosu var. Eventlerden sorumlu birisi getirilebilir. Eskiden OX, korsan gibi eventler gün içinde belirli zamanlarda yapılırdı ve etkin olarak katılım olurdu. Şuan boss eventleri ile mavi ejderha atabilirsiniz veya damar eventleri ile yeni madenleri atabilirsiniz. Belirli bir düzende uygulanırsa piyasayı rahatlatır.

Arkadaşlar şuna bi açıklık getirelim ben buraya bu konuyu serverın düzelmesi için yazdım sizin yorumlarınızı okuyorum çogunuz kişiselleştirmişsiniz olayı benim hiçbirinizle kişisel bi problemim yok bu konudaki amacım serverın düzelmesi şu an oyuna girdiğinizde hanginiz birşey yapabiliyor item satılmıyor item alınmıyor item yapsan satacak birisi yok item yapmanın da bi anlamı kalmadı buda her geçen gün oyuncuları oyundan soğutuyor ve oyuncuların bırakmasına neden oluyor aylarlardır en büyük problem nakit sorunu buna çözüm önerisi olarak ox ve balık eventlerinin günlük 3 4 kere yapılmasını öneriyorum günde 4 kere 200t para ödüllü ox eventi olsa 2 ayda nakit sıkıntısı kalmaz server da 2 3 kere balık yapılsa sımdı yine 600 700t olan formaların fiyatı düşer . @Shorty; @admin; umarım bu yazdıklarımı okumuşsunuzdur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne derlerse desinler bu günlerde geçer ;)

Çağatay kardeşim haklı hepiniz efsun atıyorsunuz sonra gelip burda nakit sıkıntısı çekiyoruz diyorsunuz elbette efsun atıcaksınız ama siz para kasmak yerine serverda para yapmak yerine item satıp öyle para yapmaya çalışıyorsunuz daha 4 ay öncesine kadar örümcek zindanında 4-5 kişiyle kavga ediyordum her chde adam var odaları alıyorlar diye şimdi ch 1 bile bütün odalar bomboş siz para kasmazsanız para yapmazsanız efsun atıp kolaya kaçmaya çalışırsanız bu piyasa böyle yürümez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri