- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gerekli cevabı daha önceden Türkay bey yazmıştı. Gerisini Türkay bey cevaplasın.1) Efsun oranları şikayet ettiğiniz dönemde %10 oranında yükselttik. %10 dan sonra +%5 daha yükseltirsek efsun düzenini tamamen bozucaz ve herkesin kolay bir şekilde efsun elde etmesine sebep olucaz bunu kimsenin isteyeceğini düşünmüyorum. +%10 en ideal durum şuan Pidge için
2) Kostum eventi olarak da yine şikayetler üzerine kazanılan efsun oranlarında rotasyona giderek kostüm stillerini değiştirdik.
3) Yang miktarı ile ilgili önümüzdeki dönemler kesinlikle bir değişikliğe gitmeyeceğiz.
Konu içerisinde ilk postum da yang kazanım oranlarında yükselişe gitmemiz alım gücünü kolaylaştıracağını söylemiştim.
Bu tip olaylara itemim 1000t ise 1000t ye satarım gibi tek bir pencereden bakamazsınız. Yang oranı yükseltildiğinde iteminizin fiyatı alım gücünün kolaylaşması ve oyuncuların ben bu itemden kar ederim mantığı o eşyayı 1 haftada 3000T ye çıkartabilir. Oyun içerisinde yang miktarı yükseldikce bu itemlerin fiyatlarına aynı oranda yansır.
6 Yıllık tecrübem boyunca ne zaman yang oranlarında değişikliğe gitsek bu piyasaya aynı oranda yükseliş olarak yansıdı. Burada ben ihtimallere göre bir yorum yapmıyorum/yapamayız.
Oyun yönetimi olarak bu durumdan herhangi bir kazancımız yok, çıkarımız yok, sırf oyunculara inat olsun diye de yapmıyoruz.
Ortada bir sıkıntı var ve bu sıkıntıyı yeni sıkıntılar yaratarak çözemeyiz.
@Shorty;
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
5-6 ay önce para bugu yapan arkadaş ile efsunda günde 3-5 sağlam item çıkaran(bazılarının nasıl yaptıkları ortaya çıktı banlandılar) kişiler arasında döndü piyasa bizim paraya aç arkadaşlarımız zaten bug yapan kişi alıyor diye 3000t-5000t-10000t yazmaya başladılar fiyatları. Bu fiyatları gören yeni başlayan oyuncuda garibim 1t bulamazken fiyatları görünce çekip gitti. Bu durumda tabi para olmaz amk parayı kasacak adamları kaçırdınız, oyundan alacağını almış kişilerle olacağını sanıyorsunuz. Ticareti yine oyuncular düzeltebilir ama İsmail gibi embesiller olduğu sürece olmaz.

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Küçücük bir güncellemenin ne denli sorunlara yol açtığını gördük.Eskiden tek tek satılırdı efsun nesneleri herkes atmazdı,sıkılırdı ama şimdi herkes atıyor.Bir de efsun oranları yükseldi.Efsunun bir önemi kalmadı piyasada tek satılan item 15 kılıç 15 çift +15 +10 veya 15 surasız birde 15 + 15 15 10 surasız itemler yakında bu efsunlarında bir değeri kalmayacak yani oyun sona yaklaşıyor bir şeylerin yapılması gerek
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Oyunda efsun botu ile item dizenler ve bu itemleri para buguyla alan kişilerin özgürce dolaşmasına izin verdiler. Piyasa çok yükseldi ve bu durumun önüne geçemediler.
Para kasmanın kolaylaşması piyasayı sadece daha da yükseltir. Daha önce de denendi. Kalıcı bir çözüm değil. Oyuncuların itemleri kendi kendilerine yapabilmeleri için çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar yakında meyvesini verir. Şuan tek eksik düzenli eventler. Oyunda rekabet için lonca turnuvası da düzenlenebilir.
Para kasmanın kolaylaşması piyasayı sadece daha da yükseltir. Daha önce de denendi. Kalıcı bir çözüm değil. Oyuncuların itemleri kendi kendilerine yapabilmeleri için çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar yakında meyvesini verir. Şuan tek eksik düzenli eventler. Oyunda rekabet için lonca turnuvası da düzenlenebilir.
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,141
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,770,760
- DevLira
- -3
Oyunda efsun botu ile item dizenler ve bu itemleri para buguyla alan kişilerin özgürce dolaşmasına izin verdiler. Piyasa çok yükseldi ve bu durumun önüne geçemediler.
Pek çok event yapıyoruz aslında. Yaz aylarında da büyük lonca turnuvaları düzenlemek gibi planlarımı var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)