- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Piyasanın artışıda düşüşüde oyuncuların insiyatifinde olan bir durum diye biliyordum ben yanlış biliyormuşum demek ki.Bundan 7-8 ay öncesine kadar 15 kılıç + 15 15 10 zırhlar 600-700 t den satılırken efsun getirdik biz diye o zırhları 2000 / 5000t aralığında satanlar , 2-3 t olan efsun değiştirmeleri çıkarları için 10-12 t ye kadar yükseltenlerde oyuncular para kasmayanda oyuncular efsun getirip hala o 2000-3000t lere satmaya çalışanlarda oyuncular.Burda yapılıcak düzen çok basit bana göre herkes elini taşın altına sokucak o 6-7 t den değişim satanlar 2-3 t ye satıcak 2000-3000 hatta 10000 bin t iteme fiyat çekenlerde %60 %70 fiyatlarında azalma yapıcak ki itemini nakitte satıcak alıcıda bulabilicek.Fiyatları yükseltenlerin şuan genel derdi item satamamak olmuş durumda bir garip olmuş
Herkesin 600-700t diye sattığı bir itemi ben çok kısa zaman içerisinde pazarda 300t den satabiliyorum hiç satamazsamda 100t den veriyorum efsuna giden para gelsin diye.Oyunda para olmadığını bildiğimiz halde neden hala itemleri 10-15 gün sıfır uyku ile kasılabilecek kadar faiş fiyatlardan satmaya çalışıyoruz aslında onun bir düşünülmesi gerekiyor. Güzel bir atasözümüz var bu konuyla bağlantılı " Dün yediğin hurmalar gün gelir tırmalarmış " bizim nakit sıkıntısıda o misal
Herkesin 600-700t diye sattığı bir itemi ben çok kısa zaman içerisinde pazarda 300t den satabiliyorum hiç satamazsamda 100t den veriyorum efsuna giden para gelsin diye.Oyunda para olmadığını bildiğimiz halde neden hala itemleri 10-15 gün sıfır uyku ile kasılabilecek kadar faiş fiyatlardan satmaya çalışıyoruz aslında onun bir düşünülmesi gerekiyor. Güzel bir atasözümüz var bu konuyla bağlantılı " Dün yediğin hurmalar gün gelir tırmalarmış " bizim nakit sıkıntısıda o misal- Katılım
- 3 Eki 2013
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Ben elimdekini satiyorum ahım şahım itemleride 2000t gibi bi fiyata satandan değilde 200-300t den satanlardan almak daha makul geliyo bana bi o kadarda kâr ediyorum.Sen olayı çok yanlış anladın elinde birşey olmayan birisinin tek bi zırh almak için kasma olayına ben bi örnek verdim orda benim elimde item varken ben tutupta niye o kadar emek vereyim elimdeki itemleri satamıyorum sende satamıyorsun kimse birşey satamıyor şu an nakite nakit alıcı buldugumuzda sevinir hale geldik tutupta ben o kadar emek vermem bu oyuna su an da öyle pazar kurup çıkıyorum 1 saat efsun ya atıyorum ya atmıyorum bu durum cidden can sıkmaya başladı oyundan soğutuyor ticaret canlansa yine item yaparım ama yaptığım itemi satamadıktan sonra item yapmanında bi anlamı kalmıyor ayrıca adam emeğiyle orda kasıyor biz beleşten mi para kazanıyor efsun atıp item yapmakta emek isteyen birşey
Yeteri kadari itemimi yapiyorum fazlası lazımsa kasarım.
Nakit kasmak oyuncuların elinde herhalükarda buna yöneticiler ne yapsın ?
Sen git kendi çöplüğünde konuş birader.Adam burada server için herkes için bir yorum yapmış örnek vermiş.Ama doğru senin gibi bu yorumu anlamasını beklemiyordum.Orada efsun atan insanlar saaatlerce elletiyle tek tek efsun atıyorlar.Bu adam efsun atıp tuturduğu itemi satamadıktan sonra neden efsun atsın neden saatlerce para kasıp bir zırh uğruna günlerini feda etsin.Bence sen önce anlamayı öğren sonra gel burda öt...
Uslubunu takın...
Orada efsun atan insanlar dediğin kişiler arasında bende varım bende efsun atıyorum.
@Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben elimdekini satiyorum ahım şahım itemleride 2000t gibi bi fiyata satandan değilde 200-300t den satanlardan almak daha makul geliyo bana bi o kadarda kâr ediyorum.
Yeteri kadari itemimi yapiyorum fazlası lazımsa kasarım.
Nakit kasmak oyuncuların elinde herhalükarda buna yöneticiler ne yapsın ?
Uslubunu takın...
Orada efsun atan insanlar dediğin kişiler arasında bende varım bende efsun atıyorum.
@Shorty;
Bak güzel kardeşim bi itemin ederi vardır 2000t lik itemle 200t lik item arasındaki farkları sana ben öğretecek değilim ben burda bugun itemlerimin ederlerinin yarısı fiyatina itemlerimi satmaya çalışıyorum yine satamıyorum ve benim gibi onlarca kişi madur durumda ben buna bi çözüm bulmak için buraya konu açtım sense gelmiş durumu kişiselleştiriyorsun benimle ne gibi bi alıp veremediğin var bilmiyorum ama benim konuma başka yorum yapmanı istemiyorum @Shorty; bu konuya bi çözüm bulmanızı rica ediyorum
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Sonerinde yazdigi gibi siz bi itemi illa o fiyattan saticam derseniz satamayip yonetimden cozum beklersiniz...
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yav kardeşim hala bilip bilmeden konuşuyorsun bendeki itemleri yarı fiyatından daha aza indirdim yine satamıyorum diyorum sen gelmiş ne diyorsun benden itemi alıp 3 katı fiyat çekenlere söyle sen bunu adamlar 500 e benden alıyorsa 1500 fiyat çekiyor aynı iteme ama ben burda gelip item satamıyorum nakite kimse satamıyor buna çözüm bulmak için konuyu açtım sen olayı kişiselleştirmeye başladın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)