kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nakit sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheBestCharacter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Konular
11
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Piyasanın ne denli ölmüş olduğunun farkında mısınız ? ne bi item satabiliyoruz ne bi item alabiliyoruz size sorduğumuzda herşey güllük gülüstanlık sıkıntı fiyatların fazla belirlenmesi bugun girin bakın pazarlara 2 ay önce aynı itemin fiyatı şimdikinin kaç katı ee çözüm oldu mu bu peki hayır.Kime sorsanız şu an nakiti yok ama item lazım olduğunda nakit dışında satmıyorum 2 haftadır bı 15 kılıc 5 5 forma alamadım ederinden iki uc kat fazla teklif veriyorum nakit lazım deniliyor siz gelmiş para kasın diyorsunuz düşünün iyi kötü bi zırh almak istiyorsunu aşağı yukarı fiyatı bin t bunu kasmak için 200 saat boyunca kasılmanız lazım örümcek zindanında günlük 5 saat kasılsa 40 gün yapıyor ölmekte olan bi server a bi tek zırh için bu kadar emeği kim verir peki hiç kimse vermiyor işte bu konun çözüm önerisi olarak günde 3 4 kere ox eventi 200t para ödüllü yada her karaktere 200t verilmesini öneriyorum buna bi çözüm bulmanızı bekliyorum .@Shorty@Admin

Kesinlikle katılıyorum.Bu oyun bana piyasa yüzünden kaç kere kazık attı.Elimde bir sürü item var satamıyorum.Buna bir çözüm bulun lütfen aksi takdirde gerçekten herkes elinde itemlerle oyunu bırakmak zorunda kalabilir.

bu biraz kolayciliga kaciyor para droplari iyi kasmak isteyen kasiyo ama kimsenin para kasmak aklina gelmiyo sadece efsun atarak para kazanmaya calisiyo genel durum bu olunca nakit sıkıntısı cikiyor
ama para kassaniz oyunda guzel paralar elde edersiniz tutupta 2000t lik item icin bi insan gecesini gunduzune katiyosa bu onlarin emegidir ama efsun atip para sikintisi var demeniz tuhaf dogrusu

bu biraz kolayciliga kaciyor para droplari iyi kasmak isteyen kasiyo ama kimsenin para kasmak aklina gelmiyo sadece efsun atarak para kazanmaya calisiyo genel durum bu olunca nakit sıkıntısı cikiyor
ama para kassaniz oyunda guzel paralar elde edersiniz tutupta 2000t lik item icin bi insan gecesini gunduzune katiyosa bu onlarin emegidir ama efsun atip para sikintisi var demeniz tuhaf dogrusu

Sen olayı çok yanlış anladın elinde birşey olmayan birisinin tek bi zırh almak için kasma olayına ben bi örnek verdim orda benim elimde item varken ben tutupta niye o kadar emek vereyim elimdeki itemleri satamıyorum sende satamıyorsun kimse birşey satamıyor şu an nakite nakit alıcı buldugumuzda sevinir hale geldik tutupta ben o kadar emek vermem bu oyuna su an da öyle pazar kurup çıkıyorum 1 saat efsun ya atıyorum ya atmıyorum bu durum cidden can sıkmaya başladı oyundan soğutuyor ticaret canlansa yine item yaparım ama yaptığım itemi satamadıktan sonra item yapmanında bi anlamı kalmıyor ayrıca adam emeğiyle orda kasıyor biz beleşten mi para kazanıyor efsun atıp item yapmakta emek isteyen birşey

Sen git kendi çöplüğünde konuş birader.Adam burada server için herkes için bir yorum yapmış örnek vermiş.Ama doğru senin gibi bu yorumu anlamasını beklemiyordum.Orada efsun atan insanlar saaatlerce elletiyle tek tek efsun atıyorlar.Bu adam efsun atıp tuturduğu itemi satamadıktan sonra neden efsun atsın neden saatlerce para kasıp bir zırh uğruna günlerini feda etsin.Bence sen önce anlamayı öğren sonra gel burda öt...

Eyvallah kardeşim diline sağlık

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri