- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
güncel
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Ben yoruldum hayat !!!!
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Ben yoruldum hayat !!!!
hacı ben oyuna cok cok uzun süreden sonra admin saolsun hesapla ilgili problemi çözdü saolsun neyse uzatmayayım.Oyun da para mı eksik millet mi şifekliyo bilmiyorum ama çok pahalı benim canavar setli savaşcım var yine neyse eyvallah girip kasarım ama o da sıkıyor.1500tye item gördüm hocam
yani çok basit kaçıyor ama artık ben mmomt2 zamanlarına dönmesini öneriyorum boşver betayı ne yararı var ki ? geldi de ne oldu allah aşkına üstelik oyuna yeni zırh gelmiş onları görüp tekrar çıktım bugün çünkü olmaz zor yani dizmek aşırı derece zaman ayırmak lazım sabahtan akşama kadar ama o da yaş iş.Diğer konuda millet kurmuş ortamı zaten oyunda kalanlar onlar
neyse ya yeni konuyu hortlatmak gibi olmasın- Katılım
- 23 Ocak 2015
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
hacı ben oyuna cok cok uzun süreden sonra admin saolsun hesapla ilgili problemi çözdü saolsun neyse uzatmayayım.Oyun da para mı eksik millet mi şifekliyo bilmiyorum ama çok pahalı benim canavar setli savaşcım var yine neyse eyvallah girip kasarım ama o da sıkıyor.1500tye item gördüm hocamyani çok basit kaçıyor ama artık ben mmomt2 zamanlarına dönmesini öneriyorum boşver betayı ne yararı var ki ? geldi de ne oldu allah aşkına üstelik oyuna yeni zırh gelmiş onları görüp tekrar çıktım bugün çünkü olmaz zor yani dizmek aşırı derece zaman ayırmak lazım sabahtan akşama kadar ama o da yaş iş.Diğer konuda millet kurmuş ortamı zaten oyunda kalanlar onlar
neyse ya yeni konuyu hortlatmak gibi olmasın
Benim tek dileğim oyunun 2009 sürümüne dönmesi oyun o sıralar oyundu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)