romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

( $ ) sıkıntısı !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DEMlREZEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

güncel

Ben yoruldum hayat !!!!

Ben yoruldum hayat !!!!

hacı ben oyuna cok cok uzun süreden sonra admin saolsun hesapla ilgili problemi çözdü saolsun neyse uzatmayayım.Oyun da para mı eksik millet mi şifekliyo bilmiyorum ama çok pahalı benim canavar setli savaşcım var yine neyse eyvallah girip kasarım ama o da sıkıyor.1500tye item gördüm hocam :D yani çok basit kaçıyor ama artık ben mmomt2 zamanlarına dönmesini öneriyorum boşver betayı ne yararı var ki ? geldi de ne oldu allah aşkına üstelik oyuna yeni zırh gelmiş onları görüp tekrar çıktım bugün çünkü olmaz zor yani dizmek aşırı derece zaman ayırmak lazım sabahtan akşama kadar ama o da yaş iş.Diğer konuda millet kurmuş ortamı zaten oyunda kalanlar onlar :D neyse ya yeni konuyu hortlatmak gibi olmasın

hacı ben oyuna cok cok uzun süreden sonra admin saolsun hesapla ilgili problemi çözdü saolsun neyse uzatmayayım.Oyun da para mı eksik millet mi şifekliyo bilmiyorum ama çok pahalı benim canavar setli savaşcım var yine neyse eyvallah girip kasarım ama o da sıkıyor.1500tye item gördüm hocam :D yani çok basit kaçıyor ama artık ben mmomt2 zamanlarına dönmesini öneriyorum boşver betayı ne yararı var ki ? geldi de ne oldu allah aşkına üstelik oyuna yeni zırh gelmiş onları görüp tekrar çıktım bugün çünkü olmaz zor yani dizmek aşırı derece zaman ayırmak lazım sabahtan akşama kadar ama o da yaş iş.Diğer konuda millet kurmuş ortamı zaten oyunda kalanlar onlar :D neyse ya yeni konuyu hortlatmak gibi olmasın

Benim tek dileğim oyunun 2009 sürümüne dönmesi oyun o sıralar oyundu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri