Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

YAHU ARKADAŞ BOTTAN BAN YİYENLERİN ÇARI AÇILIYOR BU NASİ BİR UYGULAMA SİSTEMİ BİZ KÜFÜR ETMİŞİZ EYV DA BOTTAN YİYENLERİN ÇARI AÇIPTA KÜFÜR EDENLERİN BANINI AÇMIYORSUNUZ İLGİLENMİYORSUNUZ NE DEMEMİ BEKLİYORSUNUZ SİZE KARŞI KÖTÜ Bİ CÜMLE KURMAMIMI İSTİYORSUNUZ KAÇ AYDIR FORUMDAN YAZIYORUM TÜRKAY BEY EMRAH BEY 1 KERE BİLE İLGİLENMEDİNİZ BAKMADINIZ YORUM YAPMADINIZ 5 SENELİK ELYMT2 HAYATIMDA 1 KERE BİLE BANLANMADIM 1 KERE BİLE SOHBET BANI YEMEDİM. ÜSTÜNE ÜSTÜN KÜFÜR ETTİK DİYE Dreams ADLI ÇARIMIN BİLGİLERİMİ DEİŞTİRDİNİZ OYUNDA DİYER OYUNCULAR KÜFÜR EDER SOHBET BANI YERKEN BENİM ÇARIMA BÖYLE UYGULAMA YAPILDI. BEN HAKSIZLIGA UĞRADIM. SONUNA KADARDA HAKLIYIM. Dreams Adlı Çarımın 6 AYLIK SÜREÇ DOLMASINA RAHMEN İLGİLENMİYORSUNUZ Bİ TAKACAKMISINIZ ARTIK. TÜRKAY BEY EMRAH BEY ... @Shorty; @admin; Dreams Pidge....

HERHANGİ Bİ YÖNETİCİ ARTIK YAZICAKMI BANA YAPTIĞINIZ UYGULAMAYI HİÇ Bİ ELYMT2 OYUNCUSUNA YAPMADINIZ BEN BURDA 6 AY SÜRECİM DOLDU DİYORUM BANA KÜFÜRDEN YEDİNİZ DENİLDİ OYUNDA KÜFÜR EDEN KİŞİLER SOHBET BANI YİYOR BEN BU OYUNA 5 SENELİK EMEĞİMİ VERDİM 6 AYDA BEKLEDİM DAHADA CEVAP ALAMIYORUM. Dreams adlı ÇARIMI AÇIN İLGİLENİN ARTIK. @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
BU NASIL BİR SİSTEM NE CEVAP ALABİLİYORUZ HİÇ BİŞEYLE İLGİLENİLMİYOR BENİM ÇARIM BOŞ YERE BANLANMIŞ DURUMDA
6 AYI GEÇTİ Dreams Adlı çarım FAKAT HAYLEN İLGİLENİLMİYOR. AYLARDIR YAZIYORUM SİZE KARŞI KÖTÜ Bİ CÜMLEDE KULLANMADIM.
1 KELİME BİLE YAZMADINIZ. BU KADAR SORUMSUZLUK OLMAZ ARTIK. ARTIK Bİ TINLAYIN 6 AYLIK SÜRECİ GEÇMİŞ BULUNMAKDA BENİM ÇARIM YÖNETİCİ @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her banlananda sebepsiz banlanmış oluyor :)

Ban süreniz sona erdiğinde hesap açılır.

6 ayı doldurdum hesabı açın ne demek ? Konuyu kapatıyorum

Tekrar tekrar konu açma

ileride ban affı olursa başvurabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri