noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vustic Oyun Sonu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 284

Vustic

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu saatden sonra Elym2 benim için bitmiştir. Fotoğraf ile işlem yapılan sunucu da durmak mantıksız :) Ara sıra giriş yapar başka sunucudan itemleri takaslarım. Çok kişinin kalbini kırdım bi o kadar da dostum oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Boş konuşacak insanlar elbet olacaktır fakat bu konu altında kötü veya iyi düşüncelerinizi yazmazsanız sevinirim. Yakında GM ler olarak birbirinizi banlıyacaksınız bunu da yazın bi yere.

Bu saatden sonra Elym2 benim için bitmiştir. Fotoğraf ile işlem yapılan sunucu da durmak mantıksız :) Ara sıra giriş yapar başka sunucudan itemleri takaslarım. Çok kişinin kalbini kırdım bi o kadar da dostum oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Boş konuşacak insanlar elbet olacaktır fakat bu konu altında kötü veya iyi düşüncelerinizi yazmazsanız sevinirim. Yakında GM ler olarak birbirinizi banlıyacaksınız bunu da yazın bi yere.

Merhaba,

"Başka sunucu'dan işlem yaparım" bölümü aklıma takıldı, maalesef böyle bir şansınız yok. Eğer yaptığınız kanıtlar ise süresiz hesabınız kapatılır, böyle bir kural ihlali yapmayın.

ElyM2'de geçirdiğiniz vakitten dolayi teşekkür ederiz, reel hayatınız da başarılar.

Merhaba,

"Başka sunucu'dan işlem yaparım" bölümü aklıma takıldı, maalesef böyle bir şansınız yok. Eğer yaptığınız kanıtlar ise süresiz hesabınız kapatılır, böyle bir kural ihlali yapmayın.

ElyM2'de geçirdiğiniz vakitten dolayi teşekkür ederiz, reel hayatınız da başarılar.
http://www.turkmmo.com/market-pidge-elym2/3430156-farkli-serverde-alip-pidge-serverinda-600t.html
Burdada benım aklıma takılan da burda ki süper modun sadece server ismini editleyip boyle bır kuralı belırtmemesı

Vustic bunlara inat devam et hacı Bir celmede düşme benim düşüncem bu ama yine de sen bilirsin.

Vustic bunlara inat devam et hacı Bir celmede düşme benim düşüncem bu ama yine de sen bilirsin.

Günde 20 saat online olan 1 değil 3 hesap kaybettiler bu gidişle benim gibi çoğu oyuncuyu serverdan soğuturlar. Ben sözümün arkasındayım Elym2 Hunk'da adalet felan yok. Düşünsene GM fotoğrafla işlem yapıyor, fotoğraf ile ben Uthera'ya da küfür ettirebilirim Shorty' de kim olursa olsun fark etmiyor. GM şahit olmuşmuş bana atılan chatblokdan 10-
15 dakika sonra m1'de (o*) kelimesini kullanan adama neden şahit olmadı?? Konuyu kapat Uthera, mazallah birisi eleştiri felan yapar :)

6PPgA3.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri