- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu saatden sonra Elym2 benim için bitmiştir. Fotoğraf ile işlem yapılan sunucu da durmak mantıksız
Ara sıra giriş yapar başka sunucudan itemleri takaslarım. Çok kişinin kalbini kırdım bi o kadar da dostum oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Boş konuşacak insanlar elbet olacaktır fakat bu konu altında kötü veya iyi düşüncelerinizi yazmazsanız sevinirim. Yakında GM ler olarak birbirinizi banlıyacaksınız bunu da yazın bi yere.
Ara sıra giriş yapar başka sunucudan itemleri takaslarım. Çok kişinin kalbini kırdım bi o kadar da dostum oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Boş konuşacak insanlar elbet olacaktır fakat bu konu altında kötü veya iyi düşüncelerinizi yazmazsanız sevinirim. Yakında GM ler olarak birbirinizi banlıyacaksınız bunu da yazın bi yere.- Katılım
- 22 Ağu 2013
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Bu saatden sonra Elym2 benim için bitmiştir. Fotoğraf ile işlem yapılan sunucu da durmak mantıksızAra sıra giriş yapar başka sunucudan itemleri takaslarım. Çok kişinin kalbini kırdım bi o kadar da dostum oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Boş konuşacak insanlar elbet olacaktır fakat bu konu altında kötü veya iyi düşüncelerinizi yazmazsanız sevinirim. Yakında GM ler olarak birbirinizi banlıyacaksınız bunu da yazın bi yere.
Merhaba,
"Başka sunucu'dan işlem yaparım" bölümü aklıma takıldı, maalesef böyle bir şansınız yok. Eğer yaptığınız kanıtlar ise süresiz hesabınız kapatılır, böyle bir kural ihlali yapmayın.
ElyM2'de geçirdiğiniz vakitten dolayi teşekkür ederiz, reel hayatınız da başarılar.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/market-pidge-elym2/3430156-farkli-serverde-alip-pidge-serverinda-600t.htmlMerhaba,
"Başka sunucu'dan işlem yaparım" bölümü aklıma takıldı, maalesef böyle bir şansınız yok. Eğer yaptığınız kanıtlar ise süresiz hesabınız kapatılır, böyle bir kural ihlali yapmayın.
ElyM2'de geçirdiğiniz vakitten dolayi teşekkür ederiz, reel hayatınız da başarılar.
Burdada benım aklıma takılan da burda ki süper modun sadece server ismini editleyip boyle bır kuralı belırtmemesı
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vustic bunlara inat devam et hacı Bir celmede düşme benim düşüncem bu ama yine de sen bilirsin.
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vustic bunlara inat devam et hacı Bir celmede düşme benim düşüncem bu ama yine de sen bilirsin.
Günde 20 saat online olan 1 değil 3 hesap kaybettiler bu gidişle benim gibi çoğu oyuncuyu serverdan soğuturlar. Ben sözümün arkasındayım Elym2 Hunk'da adalet felan yok. Düşünsene GM fotoğrafla işlem yapıyor, fotoğraf ile ben Uthera'ya da küfür ettirebilirim Shorty' de kim olursa olsun fark etmiyor. GM şahit olmuşmuş bana atılan chatblokdan 10-
15 dakika sonra m1'de (o*) kelimesini kullanan adama neden şahit olmadı?? Konuyu kapat Uthera, mazallah birisi eleştiri felan yapar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)