HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ağlama , Paylaştımben yarın paylaşcam ajanı sen sus yeterkı
source 2-3 güne paylasılacak.
piyasaya en iyi server filesi sürüyorum
serverde bug vb açık yoktur , herkes hakkını helal etsin piyasayı bitiriyorum , ve metin2 yi bırakıyorum
piyasaya en iyi server filesi sürüyorum
serverde bug vb açık yoktur , herkes hakkını helal etsin piyasayı bitiriyorum , ve metin2 yi bırakıyorum
Konudaki yenipack diye klasörünü indirin sorun kalmıcaktır
Alt Yapı Kime Ait Hocam Birde Acık Bug Varmı Söylermisiniz Oyunda Hata Vs Birşey varmı Acık Koydunmu Söylersen.
Cunku Bu Filesini Büyültmek İstiyorum. Serverimde Kullanarak. Eger Böyle birşey varsa Lütfen Söyle Skype de Ekledim Bakarsan Sevinirim.
Alt Yapı Kime Ait Hocam Birde Acık Bug Varmı Söylermisiniz Oyunda Hata Vs Birşey varmı Acık Koydunmu Söylersen.
Cunku Bu Filesini Büyültmek İstiyorum. Serverimde Kullanarak. Eger Böyle birşey varsa Lütfen Söyle Skype de Ekledim Bakarsan Sevinirim.
Herhangi Bir AÇIK YOK, EJDER QUESTİ SORUNU VAR ONUDA YAPABİLECEĞİNİZE EMİNİM , KOSTÜM İSİMLER GÖZÜKMÜYOR AMA GİYİLDİĞİNDE PROBLEM YOK BU KADAR TOPLAM SORUN 2 SİNİN HAKKINDA BİLGİM YOK SOURCE VE CLİENTİ UPLOAD EDİP BİLGİSAYARA FORMAT ATIYORUM METİN2 ALEMİNDE ARTIK YOKUM
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...