HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@TILKI OGUZ
Milletin yalanlarına inanacak kadar safsanız Sizde benim açığımı aramak istiyorsanız açık varsa bulun konuşun yoksa yerinizde zırvalayın çekememezliğim koydu size
TA ONCEDEN DÜŞÜNMÜŞTÜM TARİHE BAKARSAN İYİ OLUR KÖR DEĞİLSİNDİR , ŞİMİ ÖYLE BİRŞEY YOK KONUMU KİRLETME ÇEKEMEMZLİĞİM SANA KOYMUŞ
Ajanı paylaşcam diyince böyle yalan suç atmak senin gibi madamlara masustur Devam Edebilirsin Açık varsa Bul Konuş , Yoksa yerinde otur ağlayıp zırvalama
@
Mogart@
Milletin yalanlarına inanacak kadar safsanız Sizde benim açığımı aramak istiyorsanız açık varsa bulun konuşun yoksa yerinizde zırvalayın çekememezliğim koydu size
@TILKI OGUZTA ONCEDEN DÜŞÜNMÜŞTÜM TARİHE BAKARSAN İYİ OLUR KÖR DEĞİLSİNDİR , ŞİMİ ÖYLE BİRŞEY YOK KONUMU KİRLETME ÇEKEMEMZLİĞİM SANA KOYMUŞ
![]()
Ajanı paylaşcam diyince böyle yalan suç atmak senin gibi madamlara masustur Devam Edebilirsin Açık varsa Bul Konuş , Yoksa yerinde otur ağlayıp zırvalamaMogart
@
Kardeşim eğer source'ne o kadar güveniyorsan paylaşırsın. Bütün millet susar. Bu kadar basit. Millet ile ağız dalaşına girmeni de tavsiye etmiyorum. Forumda ki kişilere vereceğin en güzel cevap source paylaşmak olur. @KurucuPegasus;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...