SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim eğer source'ne o kadar güveniyorsan paylaşırsın. Bütün millet susar. Bu kadar basit. Millet ile ağız dalaşına girmeni de tavsiye etmiyorum. Forumda ki kişilere vereceğin en güzel cevap source paylaşmak olur. @KurucuPegasus;

Kendin source uydurup paylaşırsın ben kimseye uymak istemiyorum Yukarda Allah Var Kardeşim Yemin Ederim yok, o zaman sormuştum nasıl koyacam diye ama koymadım böyle günah edip kulluk Edenlerin Hepsinin Allah Belasını Versin Bu Kadar Diyorum

@TILKI OGUZ
TA ONCEDEN DÜŞÜNMÜŞTÜM TARİHE BAKARSAN İYİ OLUR KÖR DEĞİLSİNDİR , ŞİMİ ÖYLE BİRŞEY YOK KONUMU KİRLETME ÇEKEMEMZLİĞİM SANA KOYMUŞ

g8oPGN.png

Ajanı paylaşcam diyince böyle yalan suç atmak senin gibi madamlara masustur Devam Edebilirsin Açık varsa Bul Konuş , Yoksa yerinde otur ağlayıp zırvalama

@
Mogart

Milletin yalanlarına inanacak kadar safsanız Sizde benim açığımı aramak istiyorsanız açık varsa bulun konuşun yoksa yerinizde zırvalayın çekememezliğim koydu size

aglayımmı su bıdonu

Kendin source uydurup paylaşırsın ben kimseye uymak istemiyorum Yukarda Allah Var Kardeşim Yemin Ederim yok, o zaman sormuştum nasıl koyacam diye ama koymadım böyle günah edip kulluk Edenlerin Hepsinin Allah Belasını Versin Bu Kadar Diyorum

Kullandığınız ve kurduğunuz cümlelere lütfen dikkat edin. Konuyu uzatmaya da gerek yok. Var yada yok bu hiç farketmez. Elimizde source olmadığı için emin olamayız.

Saygılarımla...

Kullandığınız ve kurduğunuz cümlelere lütfen dikkat edin. Konuyu uzatmaya da gerek yok. Var yada yok bu hiç farketmez. Elimizde source olmadığı için emin olamayız.

Saygılarımla...

Bu Haddini Bilmez Oğuzhana ajanı paylaşıyom diyince bunları yapacaksa zırvalasın şimdi konuşma sırası bende konularına iyi bak gerçekleri atıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri