Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herhangi Bir AÇIK YOK, EJDER QUESTİ SORUNU VAR ONUDA YAPABİLECEĞİNİZE EMİNİM , KOSTÜM İSİMLER GÖZÜKMÜYOR AMA GİYİLDİĞİNDE PROBLEM YOK BU KADAR TOPLAM SORUN 2 SİNİN HAKKINDA BİLGİM YOK SOURCE VE CLİENTİ UPLOAD EDİP BİLGİSAYARA FORMAT ATIYORUM METİN2 ALEMİNDE ARTIK YOKUM
NAEGnP.jpg

Herhangi Bir AÇIK YOK, EJDER QUESTİ SORUNU VAR ONUDA YAPABİLECEĞİNİZE EMİNİM , KOSTÜM İSİMLER GÖZÜKMÜYOR AMA GİYİLDİĞİNDE PROBLEM YOK BU KADAR TOPLAM SORUN 2 SİNİN HAKKINDA BİLGİM YOK SOURCE VE CLİENTİ UPLOAD EDİP BİLGİSAYARA FORMAT ATIYORUM METİN2 ALEMİNDE ARTIK YOKUM

Skype Gelirmsnz Bi hocam ekledim ?

Alt Yapı Kime Ait Hocam Birde Acık Bug Varmı Söylermisiniz Oyunda Hata Vs Birşey varmı Acık Koydunmu Söylersen.

Cunku Bu Filesini Büyültmek İstiyorum. Serverimde Kullanarak. Eger Böyle birşey varsa Lütfen Söyle Skype de Ekledim Bakarsan Sevinirim.

maxmi'ye ait cubesınde sorun var C bilgin varsa çözersen arkadaşın daha quest ve lua bilgisi olmadıgından sadece forumdakileri görüp uyguluyor xd

söyle bir quest yazamaz kendileri :D ama sorarsan Devlopırdır :D

for : @alondark54;

quest sahibine for ötesi for : @sabansert;

m6LRZR.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
tılkı oguz;18913756' Alıntı:
maxmi'ye ait cubesınde sorun var c bilgin varsa çözersen arkadaşın daha quest ve lua bilgisi olmadıgından sadece forumdakileri görüp uyguluyor xd

söyle bir quest yazamaz kendileri :d ama sorarsan devlopırdır :d

for : @alondark54;

quest sahibine for ötesi for : @sabansert;

[ımg]http://i.hizliresim.com/m6lrzr.png[/ımg]

burda göstermekle adam olunmaz koç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri