Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkeze merabalar. Bilindiği üzere 7 8 Aydır gm siz olarak İyi kötü devam ediyorduk son 1 Veyatta 2 Haftadır yeni gm ler göreve başlamıs Ama Oyunun normalde kurulu olan güzel bi düzenini bozup Kendi kafasına göre sacma sapan sistemler uyarlamaya calısan Uthera nick'Li gm arkadaşımız var. Burda ben ne dersem o şeklinde hitamlar ne demektir? Kafasına göre 169 saat ban atıp sonra yine acılınca yine atarim demek nedir? Uthera nicki arkadaş Eskiden kırmızı bayrakta oynayan bi userdi. Ve sarılara garezi olan bi elemandı APPa'Loncasına diyelim yada. Neden bukadar cok uğraştıgını cözemiyoruz Varsa özel bi derdi Rc adresimizde Pilavli hoş bi sohbet gösterebiliriz bizim sınırlarımızı zorlamasın. Ayrıca bu sv de nekadar eski oldugumuzu herkez bilir ve oyunu nekadar iyi bildigimizide. iyi yada kötü herkezle tartişabiliriz ama artık haddini aşan bi Gm var karşımızda biz buna gelemeyiz. Oyunda 20 kişi kaldıgındada yancarlar acip oyunda fazla kişi gözükelim Sv bitmesin diye katkı gösteren bizken bize yapılanlar adaletli mi?
Biz Acik acik anlasmak falan istemiyoruz.Direkmen O Gm'nin Eskisi gibi user olup veyatta def'edilip Tekrardan işi bilen arkadaşlarla calısmanızı Öneriyoruz. Yoksa en kısa zamanda APPA Loncası toplu olarak bırakıcaktır Herkezin bilgisine Tehtit veyatta başka birşey farklı birşey olarak anlamayın Herşeyin bi kuralı vardır Herkez eşit şartta hüküm görmeli Ama uthera olucak beyfendi Bize APPA loncasına Garez almıs durumda Ve sadece bizimle ugrasmasını mazur göremeyiz. Bu şartlar altında kabul etmiyoruz Tepkimizi göstermeyede devam ediceğiz. .
Gm bey tek bir kişiye yüklenip konuyu kapatmak doğru bir şey mi herkese cevap verip öyle kapatsaydınız daha doğru olurdu soru sorsam da görüyorum ki cevap da alamıyorum siz 1 kişiye o size yükleniyorsunuz GM olarak adlandırdığımız kişi herkese hitap etmeli inşallah bu yazdığıma cevap bulurum ona göre yazmaya devam edicem
İyi çalışmalar...