Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hahahahaha güldüm öncelikle , Utheracıgım yada adın her neyse. Bize Ss ler işlem görmüyor videolu kanıt atın sadece diyip kendin ss mi cekiyorsun? Selamda' yazsan Paintten değiştirilebilir artık o sövmelere kadar gelir. Bilmiyordum öyle bi acizliği yapıcagını cidden sesli güldüm. Benim Pm den böyle ağır sövüceğim bırak onu Cirkin karakterimle hiç bir zaman Bukadar aciz bi şekilde küfür etmişligim yoktur benim. Sen neden Böyle paint veyatta başka Programlarla bukadar ugrastın ki beni değiştirip kötülemeye calısmaların falan. Benim tahtım Sallansada yıkılmaz ne olursan ol . Pacan tutuştu sanırım bukadar uzun yazılar yazmak falan fistan.
Önemli yetkililerden event hakkı almadım diyip kafana göre k1 da event başlatmalarının videolarini yayınlayınca dahada alev alıcak pacadan üste doğru Saygılar Karsında cocuk yok Bu plavlaları başkalarına anlat. Her kim olursan ol Ayrıca yetkili oldugun halde böyle uslup bozukluğu yapıyorsan yetkililerin nasıl secerek aldıgını birkez daha düşündüm![]()
Hem küfürbaz, hem iftiracı, hem de yalancı... Tebrik ederim. Yalnız bilmediğin birşey var bu konuşmalar oyun panelinde kayıt altında senin bende videoların da var daha neyden bahsediyorsun?
Konuyu ordan oraya taşıma dostum, bırak bu işleri. Server de birine Cirkin desen adam yüzünü şeytan görsün, ne zaman banlanacak'tan başka birşey demiyor.
Şimdi senin nasıl bir kişiliksiz, ruh hastası olduğunu daha iyi anladım. Hayatında başarılar, konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...