- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkeze merabalar. Bilindiği üzere 7 8 Aydır gm siz olarak İyi kötü devam ediyorduk son 1 Veyatta 2 Haftadır yeni gm ler göreve başlamıs Ama Oyunun normalde kurulu olan güzel bi düzenini bozup Kendi kafasına göre sacma sapan sistemler uyarlamaya calısan Uthera nick'Li gm arkadaşımız var. Burda ben ne dersem o şeklinde hitamlar ne demektir? Kafasına göre 169 saat ban atıp sonra yine acılınca yine atarim demek nedir? Uthera nicki arkadaş Eskiden kırmızı bayrakta oynayan bi userdi. Ve sarılara garezi olan bi elemandı APPa'Loncasına diyelim yada. Neden bukadar cok uğraştıgını cözemiyoruz Varsa özel bi derdi Rc adresimizde Pilavli hoş bi sohbet gösterebiliriz bizim sınırlarımızı zorlamasın. Ayrıca bu sv de nekadar eski oldugumuzu herkez bilir ve oyunu nekadar iyi bildigimizide. iyi yada kötü herkezle tartişabiliriz ama artık haddini aşan bi Gm var karşımızda biz buna gelemeyiz. Oyunda 20 kişi kaldıgındada yancarlar acip oyunda fazla kişi gözükelim Sv bitmesin diye katkı gösteren bizken bize yapılanlar adaletli mi?
Biz Acik acik anlasmak falan istemiyoruz.Direkmen O Gm'nin Eskisi gibi user olup veyatta def'edilip Tekrardan işi bilen arkadaşlarla calısmanızı Öneriyoruz. Yoksa en kısa zamanda APPA Loncası toplu olarak bırakıcaktır Herkezin bilgisine Tehtit veyatta başka birşey farklı birşey olarak anlamayın Herşeyin bi kuralı vardır Herkez eşit şartta hüküm görmeli Ama uthera olucak beyfendi Bize APPA loncasına Garez almıs durumda Ve sadece bizimle ugrasmasını mazur göremeyiz. Bu şartlar altında kabul etmiyoruz Tepkimizi göstermeyede devam ediceğiz. .
Not'Konuya parazit bulasmasın Bu benim konum!
Biz Acik acik anlasmak falan istemiyoruz.Direkmen O Gm'nin Eskisi gibi user olup veyatta def'edilip Tekrardan işi bilen arkadaşlarla calısmanızı Öneriyoruz. Yoksa en kısa zamanda APPA Loncası toplu olarak bırakıcaktır Herkezin bilgisine Tehtit veyatta başka birşey farklı birşey olarak anlamayın Herşeyin bi kuralı vardır Herkez eşit şartta hüküm görmeli Ama uthera olucak beyfendi Bize APPA loncasına Garez almıs durumda Ve sadece bizimle ugrasmasını mazur göremeyiz. Bu şartlar altında kabul etmiyoruz Tepkimizi göstermeyede devam ediceğiz. .
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Herkeze merabalar. Bilindiği üzere 7 8 Aydır gm siz olarak İyi kötü devam ediyorduk son 1 Veyatta 2 Haftadır yeni gm ler göreve başlamıs Ama Oyunun normalde kurulu olan güzel bi düzenini bozup Kendi kafasına göre sacma sapan sistemler uyarlamaya calısan Uthera nick'Li gm arkadaşımız var. Burda ben ne dersem o şeklinde hitamlar ne demektir? Kafasına göre 169 saat ban atıp sonra yine acılınca yine atarim demek nedir? Uthera nicki arkadaş Eskiden kırmızı bayrakta oynayan bi userdi. Ve sarılara garezi olan bi elemandı APPa'Loncasına diyelim yada. Neden bukadar cok uğraştıgını cözemiyoruz Varsa özel bi derdi Rc adresimizde Pilavli hoş bi sohbet gösterebiliriz bizim sınırlarımızı zorlamasın. Ayrıca bu sv de nekadar eski oldugumuzu herkez bilir ve oyunu nekadar iyi bildigimizide. iyi yada kötü herkezle tartişabiliriz ama artık haddini aşan bi Gm var karşımızda biz buna gelemeyiz. Oyunda 20 kişi kaldıgındada yancarlar acip oyunda fazla kişi gözükelim Sv bitmesin diye katkı gösteren bizken bize yapılanlar adaletli mi?
1. Sen kimsin de bana bu şekilde konuşuyorsun? Üslubunu topla.
2. Olarak sen benim oyuncu olduğumu nerden biliyorsun? Appaya garezi vardı diyorsun.
3. Siz GercekBabann, Clors, Cirkin, MrsCirkin ne zaman rahat durdunuz? Nerede bir küfür varsa ardında sizi görüyorum.
Şimdi burada kalkıp kafana göre konuşup bana ahkam kesemezsin, sen bu oyunda gördüğüm en terbiyesiz kişisin. Terbiyeli ol ve laflarına dikkat et burası senin tapulu malın değil.
7,8 ay önce takılıyorduk demene gelirsek evet genelden ve bağırmaktan çok rahat ana, bacı küfür edebiliyordunuz. Şimdi edince banliyorum bu da size kuyruk ağrısı veriyor farkındayım.
Bu oyun içi tehditleriniz ve rcye gel sana pilavlı sohbet yapalım gibi laflarınız da beni tınlamaz. Üslubunu koru madem yasin büyük, yaşına uygun konuş ve ona uygun davran. Ben göreve başladım başlayalı senin hiç bir iyi yanını görmedim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu yaptığın terbiyesizliklerden sadece biri.
Beni veyahut yönetimi ise tüm lonca oyunu bırakırız diye tehdit etmen de tınlamaz bak bilgisayar dan oyunu kaldırmak çok basit bir işlem gerektirir. Kal sağlıcakla.
Hunk'un kapanmasına atıcagın her adımda emrah sana kırmızıgül vericek galiba)
Ben 2 aydır hunkta görevliyim, 2 aydır aynı kuralları uyguluyorum, 2 ayda server kapanmadı daha çok user aktif olmaya başladı. Boş geyik yapmayın.
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynen çok dogru kardeşim uhtera kırmızılardan çıkmıyo vede kırmzıların bi lafıyla 24saat 48 saat chat blok yiyoruz hayırdır bu svde sadece kırmızılarmı oynuyo istatisliklere bakılırsa en çok chat blogu sarılar alıyo neden uhtera yüzünden kırmızılar nederse onu yapıyo biz maviyken sarı olun tam destek diyenlerde kendileriydi sarı olduk adaletsiz biçimde kırmzıları savunan uhtera kırmızı bayrakda oyuncu olmasının nedeninde sarılara karşı ayrı bi tavır almakda
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eskiden bu oyunu stress atmak için oynardık şimdi ise stress altındayız hep oyun içinde yazdıklarımızda ACABA lafını etmek istemiyorum şahsen.
Dikkate alıncak bi problem bu hepimizin problemi gereğinin en kısa sürede yapılmasını temenni ediyorum...
Dikkate alıncak bi problem bu hepimizin problemi gereğinin en kısa sürede yapılmasını temenni ediyorum...
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Geçen bundan 10 gün önce oyuna girdim pmden furkan06 yla konuştum abi nasılsın dedi iyyim dedim hepsi bu konuşma biti pmyi kapatım 48 saat chat blok yemişdim vede 1 gün öncesi oyuna hiç girmemişdim haksız yere chat blok atılmışdı biz kırmzılarla ilgili tickekde okadar video atıyoz chat blok bile almıyolar ama en ufak biz bişey desek anında chat blok geliyo hayırdır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)