Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Harunnn fakir derken açıklama yap bakayım
Adam kayıracaksan biz çıkalım senin o kayırdıkların bekçılık yapsın servere istersen kardeş.
Konuya destursuz mekana giripde geri kaçan sazan gibi yorum atan sap krossinge gelirsek onun zaten hali mechul kendıne bıraktık takılıyor aklınca
Konuya destursuz mekana giripde geri kaçan sazan gibi yorum atan sap krossinge gelirsek onun zaten hali mechul kendıne bıraktık takılıyor aklınca
biz buraya netice almak için sorunlara çözüm bulmak için açıyoruz kendini bilmezin biri çıkıp laf dalaşına giriyor...
senin seviyene düşecek kadar çaresiz değilim çok şükür benim muhattabım Gm beylerle sen kendi seviyelerinle konuş takıl ben sana sonucu iletirim buralara yazmana gerek yok krossing...
KROSSİNG OVER = GAME OVER:ka24:
senin seviyene düşecek kadar çaresiz değilim çok şükür benim muhattabım Gm beylerle sen kendi seviyelerinle konuş takıl ben sana sonucu iletirim buralara yazmana gerek yok krossing...
KROSSİNG OVER = GAME OVER:ka24:
aynen çok dogru akın kardeşimbiz buraya netice almak için sorunlara çözüm bulmak için açıyoruz kendini bilmezin biri çıkıp laf dalaşına giriyor...
Senin seviyene düşecek kadar çaresiz değilim çok şükür benim muhattabım gm beylerle sen kendi seviyelerinle konuş takıl ben sana sonucu iletirim buralara yazmana gerek yok krossing...
Krossing over = game over:ka24:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)