Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz konuyu anlayamadım ?Webyayim kardeşim ilgilenseniz
web yayim ilgelinirmisiniz panele giricem ama giremiyorum beyaz ekran geliyo müşteri temsilciside bağlanmıyo
web yayim ilgelinirmisiniz panele giricem ama giremiyorum beyaz ekran geliyo müşteri temsilciside bağlanmıyo
Beyefendi bizim tarafımızda bir sorun yok siz kendi bilgisayarınızı kontrol ediniz ve cash leri siliniz ve bu kişinin konusunu kirletiyoruz burdan yazışarak.
Müşteri memnuniyeti 0 diyorsunuz mysql çöktüğü halde bizim ile alakası olmadığı halde biz siz erken bıraktığınız için kalan günlerinizin bakiyesini hesabınıza yüklüyoruz bu nasıl olacak nasıl müşteri ye ilgi yok beyefendi bizde bunu sormak isteriz.
Ve sorun bakalım hangi bilişimede mysql çökmesi bilişimin suçudur sizin tavrınız yanlış mysql im çökmüş yardımcı olurmsunuz diyeceginize mysql imi çöketmişsiniz diye konuşamassınız hitamlara dikkat edilmesi gerekir. Altta belirttik bunları yapan bir bilişim nasıl hala iyi bir hizmet vermiyor enteresan.
Bu siz bozmuşsunuz hitamınız
http://prntscr.com/aal3rf
bu size bakiyenizi ekleyelim mi sorumuz ve cevaplarınız
http://prntscr.com/aal4fg
ne yapayım yukledıgın kalan bakıyenın gunlerını? 2 gun emek verıp sekle duzene soktugum serverım yenı yenı user cekmeye baslamısken ne gıbı bır hıtam kullanmamı beklıyorsunuz? gecmıslerı tuttugunuz guzel oluyor, neden elemanlarınızın mysql loglarını paylasmıyorum, serverınıze puttyden baslatın, onuda mı bız yapalım gıbısınden cevapları paylasmamıssınız? ben sıze hıtamsız bır sekılde sordugumda neden bana sızle paylasmıyorum, paylasmayacagım, arastırın gıbısınden cevaplar verdınız? ben musterı olarak destek hakkımı almak ıstıyorum dedıgımde neden yok dedınız bunu merak ettım sadece
kendınızce kalan gunlerın bakıyesıymıs yok efendım mysqlu sız bozmussunuz, hala arkasındayım dedıklerımın, 2 gun sehırdısında olan ben bır mudahale olmadıgı halde sabıt calısan bır sunucu nasıl kendı kendıne bozulabılır?ne yapayım yukledıgın kalan bakıyenın gunlerını? 2 gun emek verıp sekle duzene soktugum serverım yenı yenı user cekmeye baslamısken ne gıbı bır hıtam kullanmamı beklıyorsunuz? gecmıslerı tuttugunuz guzel oluyor, neden elemanlarınızın mysql loglarını paylasmıyorum, serverınıze puttyden baslatın, onuda mı bız yapalım gıbısınden cevapları paylasmamıssınız? ben sıze hıtamsız bır sekılde sordugumda neden bana sızle paylasmıyorum, paylasmayacagım, arastırın gıbısınden cevaplar verdınız? ben musterı olarak destek hakkımı almak ıstıyorum dedıgımde neden yok dedınız bunu merak ettım sadecekendınızce kalan gunlerın bakıyesıymıs yok efendım mysqlu sız bozmussunuz, hala arkasındayım dedıklerımın, 2 gun sehırdısında olan ben bır mudahale olmadıgı halde sabıt calısan bır sunucu nasıl kendı kendıne bozulabılır?
Beyefedi loglara biz bakmak zorunda degiliz sonuçta sunucunuz açık kendiniz bakabilirsiniz eger hala bize suç buluyorsanız tamam bakiyenizi siliyorum sonuçta kendi isteginiz ile kapattınız hayırlı günler dileriz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)