Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

WebYayım.com Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nevsehir505050
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Yorumlara kanıp alma. Teknik destek sağlamıyorlar. Format atmanız gerektiğinde son bir hakkınız kaldı gibi saçma sapan şeylerle muhattap oluyorsun. Sunucumu yeniden başlatmalarını istemiştim bu 1 hafta sürmüstü.

Ama elemanlar bu şekilde. Sahibi iyi birisi. Fakat tavsiye etmiyorum.

Yorumlara kanıp alma. Teknik destek sağlamıyorlar. Format atmanız gerektiğinde son bir hakkınız kaldı gibi saçma sapan şeylerle muhattap oluyorsun. Sunucumu yeniden başlatmalarını istemiştim bu 1 hafta sürmüstü.

Ama elemanlar bu şekilde. Sahibi iyi birisi. Fakat tavsiye etmiyorum.

Dediğin format hakkı kadar doğal bir şey yok. Bir FreeBSD kurulumu ne kadar sürdüğü hakkında bilgin var mı? Ayrıca bende kendileri ile çalışmıştım.
Kendilerinden deneme sunucu almıştım, sunucu hızı gayet başarılıydı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olacak. Sunucuyu aldık diyelim. Geliştirmek amaçlı serverin altına 2. bir test serveri açabiliyor muyuz ?

Teknik destek ilgili,fileslar güzel hosting hizmeti sağladıkları sunucuya biraz fazla yükleniyorlar sanırım siteleri ve size açtıkları siteler biraz yavaş. Şahsi yaşadığım bir hayal kırıklığı var sadece, ben aldığımda ek firewall korumaları 1-2-3-4-5gbbs boyutlarına kadar 100tl ve aşağısındaki rakamlardı. Almaya niyetlendiğimi belirttikten sonraki gün 5gbps 350tl oldu :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri