ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

WebYayım.com Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nevsehir505050
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyefendi siz ile sanırım konuşurken yanlış anlaşılmalar olmuş arkadaşlarımız size normal koruma fiyatı vermiş sizin metin2 için olarak istemeniz lazımdı ben konuşmalarınızı inceledim belli bir yerde ko sadece koruma paketlerine dönüyor ve otomatikman koruma paketi alan kişiler özel dedicated sunuculara alıyor o fiyatalar o zaman 2 farklı koruma için veriliyor. Yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dileriz.

Vds siparişi geçerkende aynı fiyatlandırma geçerli ek firewall seçeneğiniz bütün paketler için aynı tarifeden sunuluyor 1gb metin2 sunucusuna ekstra koruma seçtiğimde bunu nasıl dedicated sunucuya aktarıcaksınız acaba :) velev ki öyle bir uygulamanız var o zaman bunu belirticeksiniz hiç bir yerde yazmıyor akıl okuma yeteneğimde yok maalesef.

Ayrıca normal koruma fiyatı özel koruma fiyatı nedir sizle iletişime geçmeden sipariş veren birine bunu "metin2 diyicektin kardeş" şeklinde mi ifade ediyorsunuz, konuşmadan sonra belli ki fiyatlar düzenlenmiş canlı desteğinize sorduğumda da ocak ayında yeni fiyatlandırma yapıldı vs. demişti arkadaşlarınız, aylardan marttayız bildiğim kadarıyla. Bu arada sitenizde sürekli düşüyor buna bağlı olarak alanadı sizde kayıtlı olan diğer müşterilerinizde mağdur oluyor önceki mesajımda da belirttiğim gibi.
http://prntscr.com/aavo09

Daha fazla açıklama yapmama gerek yok sanırım firewall hizmetinizi gördükten sonra firmanızla iletişime geçmiştim lakin almamam konusunda baya kararlı davrandınız zaten deneme sürecinde olan bir müşteriniz olarak çok büyük bir beklenti içinde değildim, bu cevabıda sadece mevzuyu yanlış lanse etmeniz ve diğer arkadaşlara fikir oluşturması açısından yazmış bulundum.

Vds siparişi geçerkende aynı fiyatlandırma geçerli ek firewall seçeneğiniz bütün paketler için aynı tarifeden sunuluyor 1gb metin2 sunucusuna ekstra koruma seçtiğimde bunu nasıl dedicated sunucuya aktarıcaksınız acaba :) velev ki öyle bir uygulamanız var o zaman bunu belirticeksiniz hiç bir yerde yazmıyor akıl okuma yeteneğimde yok maalesef.

Ayrıca normal koruma fiyatı özel koruma fiyatı nedir sizle iletişime geçmeden sipariş veren birine bunu "metin2 diyicektin kardeş" şeklinde mi ifade ediyorsunuz, konuşmadan sonra belli ki fiyatlar düzenlenmiş canlı desteğinize sorduğumda da ocak ayında yeni fiyatlandırma yapıldı vs. demişti arkadaşlarınız, aylardan marttayız bildiğim kadarıyla. Bu arada sitenizde sürekli düşüyor buna bağlı olarak alanadı sizde kayıtlı olan diğer müşterilerinizde mağdur oluyor önceki mesajımda da belirttiğim gibi.
http://prntscr.com/aavo09

Daha fazla açıklama yapmama gerek yok sanırım firewall hizmetinizi gördükten sonra firmanızla iletişime geçmiştim lakin almamam konusunda baya kararlı davrandınız zaten deneme sürecinde olan bir müşteriniz olarak çok büyük bir beklenti içinde değildim, bu cevabıda sadece mevzuyu yanlış lanse etmeniz ve diğer arkadaşlara fikir oluşturması açısından yazmış bulundum.

Sitemiz düşmüyor beyefendi sitemizde yeni paneller eklendi ve buna baglı olarak eklentileri test etmek te zorundayız ve eklentilerimiz ile beraber müşterilerimiz cpanel e giriş yapmadan hostinglerini artık kendi panellerinden kontrol edebilecekeler ve sunucularını istedikleri zaman kurabilecekler (metin2 haric) yada sunuclarına direkt vmware üzerinden müdahale edebilecekler bu tarz sistemler geliştirildi ve sisteme eklendi hali ile 1 haftadır bunlar düzenleniyor bu da sizlere daha kaliteli hizmet vermek amaçlanıyor bu çalışmaları mecburen yapıyoruz sitemizi 1 hafta kapatıp yapma şansımız yok. Başka sistemde çalıştırıp yükleme şansımız da yok. O yüzden bence bazı şeyleri bilmeden yanlış yorumlarda bulunmayınız. Ve metin2 ye alınan saldırılar için 2 adet firewall korumamız var eğer oyun için alınacak ise firewall kuralarımız farklı hatta Ip'lerimizde farklı o yüzden bizler fiyat politikası belirlerken ona göre iletmek zorundayız. Bizden memnun olmamış olabilirsiniz yapılan görüşmelerden mütevellit bu sizin takdiriniz ama en azından biz açık ve net iletiyoruz hizmeti sattıktan sonra iletmiyoruz en başında belirtiyoruz. İstediginiz Bilişimi bulur ve uzun süreli çalışmanızı ve hayatınızda başarılar dileriz.

Son düzenleme:
Beyefedi loglara biz bakmak zorunda degiliz sonuçta sunucunuz açık kendiniz bakabilirsiniz eger hala bize suç buluyorsanız tamam bakiyenizi siliyorum sonuçta kendi isteginiz ile kapattınız hayırlı günler dileriz.

Sıl zaten senın attıgın 25 lıra bakıyeye kalmadık Allaha bın sukur olsun :) Verdıgım 72 lıra sıze helal olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri