Vds siparişi geçerkende aynı fiyatlandırma geçerli ek firewall seçeneğiniz bütün paketler için aynı tarifeden sunuluyor 1gb metin2 sunucusuna ekstra koruma seçtiğimde bunu nasıl dedicated sunucuya aktarıcaksınız acaba

velev ki öyle bir uygulamanız var o zaman bunu belirticeksiniz hiç bir yerde yazmıyor akıl okuma yeteneğimde yok maalesef.
Ayrıca normal koruma fiyatı özel koruma fiyatı nedir sizle iletişime geçmeden sipariş veren birine bunu "metin2 diyicektin kardeş" şeklinde mi ifade ediyorsunuz, konuşmadan sonra belli ki fiyatlar düzenlenmiş canlı desteğinize sorduğumda da ocak ayında yeni fiyatlandırma yapıldı vs. demişti arkadaşlarınız, aylardan marttayız bildiğim kadarıyla. Bu arada sitenizde sürekli düşüyor buna bağlı olarak alanadı sizde kayıtlı olan diğer müşterilerinizde mağdur oluyor önceki mesajımda da belirttiğim gibi.
http://prntscr.com/aavo09
Daha fazla açıklama yapmama gerek yok sanırım firewall hizmetinizi gördükten sonra firmanızla iletişime geçmiştim lakin almamam konusunda baya kararlı davrandınız zaten deneme sürecinde olan bir müşteriniz olarak çok büyük bir beklenti içinde değildim, bu cevabıda sadece mevzuyu yanlış lanse etmeniz ve diğer arkadaşlara fikir oluşturması açısından yazmış bulundum.